Home TOP NEWS Πολλά τα περιθώρια βελτίωσης…

Πολλά τα περιθώρια βελτίωσης…


Πήρε αυτό που ήθελε στο «Δασάκι» η ΟΜΟΝΟΙΑ και επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα. Γνωρίζουν όμως όλοι στην ομάδα ότι υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης ενόψει της συνέχειας.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ μπήκε πολύ δυνατά στον προχθεσινό αγώνα και επιβλήθηκε του αντιπάλου. Σκόραρε μόλις στο 6ο λεπτό, ενώ είχε ευκαιρίες και για περισσότερα τέρματα. Μετά το πρώτο 20λεπτο έπεσε ο ρυθμός της και έδωσε χώρο στον Εθνικό, με την ομάδα της Άχνας να το εκμεταλλεύεται και εν τέλει να ισοφαρίζει. Μετά την ανάπαυλα η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν είχε ανάλογη συνέχεια όπως στο ξεκίνημα, ωστόσο ο Ματ βρήκε δίχτυα ξανά και έδωσε τη νίκη. Το πιο σημαντικό στο τέλος της ημέρας, είναι ότι η ομάδα πήρε το ζητούμενο και μάλιστα σε μια πολύ δύσκολη έδρα, επιστρέφοντας στις νίκες.

Από ‘κει και πέρα, η παραδοχή από πλευράς ΟΜΟΝΟΙΑΣ ότι υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης λέει πολλά. Η ομάδα μας ήταν αυτή που έπρεπε μόνο για ένα 20λεπτο και εκεί που φαινόταν να παίρνει εύκολα το τρίποντο, στο τέλος αγχώθηκε. Ακολουθεί ντέρμπι απέναντι στην ΑΕΛ και ο δείχτης δυσκολίας ανεβαίνει. Μέσω των προπονήσεων ο Μπεργκ και οι παίκτες του πρέπει να δουλέψουν στα σημεία που υστέρησε η ομάδα, για να παρουσιαστεί έτοιμη για το τρίποντο το Σάββατο στο ΓΣΠ.