Home TOP NEWS Πρώτη γεύση από «αιώνιο» ντέρμπι για πολλούς

Πρώτη γεύση από «αιώνιο» ντέρμπι για πολλούς


Η παρουσία του κόσμου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στα παιχνίδια της ομάδας μέχρι τώρα είναι εξαιρετική. Στα πλείστα εκτός έδρας οι ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ έκαναν sold-out, στους εντός έδρας αγώνες είναι πολύ καλός ο μέσος όρος προσέλευσης και έρχεται ένα παιχνίδι το οποίο οι οπαδοί περιμένουν πως και πως.

Οι παίκτες εκφράζουν σε κάθε ευκαιρία τον θαυμασμό τους για τον Πράσινο Λαό ωστόσο οι νεοφερμένοι στην ομάδα θα ζήσουν για πρώτη φορά την ατμόσφαιρα σε ένα τόσο ιδιαίτερο παιχνίδι. Ενδεχομένως αυτό που θα επικρατεί την Δευτέρα στο ΓΣΠ να είναι πρωτόγνωρο και για ορισμένους παλαιότερους στην ομάδα διότι, κακά τα ψέματα, πάει καιρός από την τελευταία φορά που ένα παιχνίδι με το Αποέλ είχε, πέραν της ιδιαιτερότητας του, και βαθμολογική σημασία.

Φαμπιάνο, Λανγκ, Λούφτνερ, Λέτσιακς, Βίτορ, Ορτέγα, Μποτεάκ, Εζρά, Μίκου, Χούμποτσαν θα πάρουν μία πρώτη γεύση από το ντέρμπι «αιωνίων».

Θα είναι επίσης το πρώτο κλασικό ντέρμπι με τον Χένιγνκ Μπεργκ στον πάγκο και θα είναι και γι’ αυτόν ένα στοίχημα να καταφέρει να οδηγήσει την ομάδα στη νίκη.