Home TOP NEWS Πρόβλεψη ενδεκάδας για τον σημερινό αγώνα με την ΑΕΛ

Πρόβλεψη ενδεκάδας για τον σημερινό αγώνα με την ΑΕΛ


Την ΑΕΛ υποδέχεται στο ΓΣΠ (17:00, live audio @OmonoiaNews) η ΟΜΟΝΟΙΑ, για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Πρόκειται για το τέταρτο ντέρμπι της σεζόν και η ομάδα μας στοχεύει στο τρίποντο, κάτι που θα δώσει μεγάλη ώθηση ενόψει της συνέχειας.

Από ελάχιστες έως καθόλου θα είναι οι αλλαγές που θα κάνει ο Χένινγκ Μπεργκ, συγκριτικά με τον αγώνα κόντρα στον Εθνικό. Ο σχηματισμός θεωρούμε ότι θα είναι το 4-2-3-1.

Άμυνα

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Φαμπιάνο. Το δίδυμο στο κέντρο της άμυνας θα είναι οι Λούφτνερ και Λανγκ, με τον Χούμποτσαν να διεκδικεί επίσης θέση. Στο δεξί άκρο της άμυνας θα βρεθεί ο Μαυρίας, ενώ στο αριστερό ο Λέτσιακς.

Μεσαία Γραμμή

Ο Βίτορ Γκόμες θα διατηρήσει τη θέση του στο αρχικό σχήμα, έχοντας ως παρτενέρ στη μεσαία γραμμή τον Γιόρντι Γκόμεθ. Απομακρυσμένο το σενάριο να ξεκινήσει κάποιος εκ των Κατελάρη ή Κούσουλου. Στα δύο φτερά της επίθεσης θα βρίσκονται οι Μποτεάκ από δεξιά και Τιάγκο από αριστερά, ενώ το δημιουργικό κομμάτι θα αναλάβει ξανά ο Ορτέγα. Χριστοφή και Εζρά θα κληθούν να βοηθήσουν από τον πάγκο.

Επίθεση

Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Ματ Ντάρμπισαϊαρ και ελπίζουμε να συνεχίσει την καλή παράδοση που έχει απέναντι στην ΑΕΛ.