Home TOP NEWS Σημαντικό και απαραίτητο για έναν ακόμη λόγο…

Σημαντικό και απαραίτητο για έναν ακόμη λόγο…


Μπήκαμε και πάλι σε εβδομάδα πρωταθλήματος, μετά τη διακοπή για Εθνικές, με την ομάδα να εκστρατεύει το ερχόμενο Σάββατο στο Παραλίμνι αντιμετωπίζοντας την Ένωση. Το διπλό είναι σημαντικό και απαραίτητο για πολλούς λόγους και ένας από αυτούς είναι το πρόγραμμα αυτής της αγωνιστικής.

Η 10η αγωνιστική είναι από τις λίγες στο φετινό πρωτάθλημα που δεν υπάρχει το μεγάλο ντέρμπι. Οι μεγάλες ομάδες έχουν όλες θεωρητικά εύκολο έργο και είναι τα φαβορί για τη νίκη στις αναμετρήσεις τους. Αυτό ισχύει και για την δική μας ομάδα, η οποία καλείται να φύγει με το διπλό από το «Τάσος Μάρκου» για ακόμη έναν λόγο. Αν η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν καταφέρει να πάρει το ζητούμενο και ενδεχόμενες επιτυχίες των υπόλοιπων, θα φέρουν ανακατατάξεις στη βαθμολογία και η ομάδα μας να «χάσει» θέσεις. Όμως εμείς βλέπουμε μόνο τα του οίκου μας, γι’ αυτό και οι παίκτες του Μπεργκ καλούνται το Σάββατο να παρουσιαστούν με σοβαρότητα και συγκέντρωση παίρνοντας το τρίποντο.

Το παιχνίδι κρύβει πολλές παγίδες και απόδειξη αυτού είναι οι δυσκολίες που αντιμετώπισαν όλες οι ομάδες στο εν λόγω γήπεδο. Γι’ αυτό και άπαντες στην ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να προετοιμαστούν κατάλληλα για τον αγώνα του Σαββάτου.

Το πρόγραμμα της αγωνιστικής:

Σάββατο 23.11.2019
17:00 Σαλαμίνα – ΑΕΚ
18:00 Αποέλ – Πάφος
19:00 Ένωση – ΟΜΟΝΟΙΑ

Κυριακή 24.11.2019
17:00 ΑΕΛ – Ολυμπιακός
18:00 Ανόρθωση – Εθνικός

Δευτέρα 25.11.2019
19:00 Δόξα – Απόλλωνας