Home TOP NEWS Σταθερότητα στην άμυνα, αποτελεσματικότητα στην επίθεση

Σταθερότητα στην άμυνα, αποτελεσματικότητα στην επίθεση


Η αμυντική τετράδα μαζί βεβαίως και με τον τερματοφύλακα δίνουν, με τη μέχρι τώρα παρουσία τους, ασφάλεια στην ομάδα. Σαφώς το κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό και είναι δεδομένο ότι οι Λανγκ, Λούφτνερ, Μαυρίας και Λέτσιακς θα έχουν πολύ δουλειά την Δευτέρα και ενδεχομένως η δική τους παρουσία να καθορίσει και τον… φόρτο εργασίας που θα βρει στο παιχνίδι ο Φαμπιάνο.

Επίσης, από την ημέρα που επέστρεψε και αγωνίζεται βασικός ο Βίτορ Γκόμες έχει σταθεροποιηθεί μία πολύ καλή απόδοση στα μετόπισθεν και η ΟΜΟΝΟΙΑ δέχεται λίγες φάσεις από τους αντιπάλους της.

Θα είναι κρίσιμο στο ντέρμπι, η παρουσία των προαναφερθέντων να είναι σταθερή και η απόδοση τους να κυμανθεί σε ψηλό επίπεδο.

Από κει και πέρα, από τη στιγμή που η ΟΜΟΝΟΙΑ μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο για νίκη, είναι απαραίτητο να είναι ουσιαστική στη γραμμή κρούσης. Θα είναι ιδανικό να δώσει συνέχεια στο σκοράρισμα ο Ματ, θα είναι σημαντικό οι μεσοεπιθετικοί να έχουν σωστές επιλογές στο παιχνίδι ενώ πολλή δουλειά περιμένει και τον Γιόρτντι αμυντικά, αλλά και στη δημιουργία ως ο συνδετικός κρίκος άμυνας και επίθεσης.

Στοίχημα για τον Χένινγκ Μπεργκ είναι να παρουσιάσει μία ομάδα η οποία να βγάλει φρεσκάδα στο γήπεδο και να μπορέσει και σε αυτόν τον αγώνα να δείξει τα… δόντια στον αντίπαλο της.