Home TOP NEWS Στο χέρι του είναι…

Στο χέρι του είναι…


Στον πάγκο έμεινε και στα δύο παιχνίδια της Εθνικής Ελλάδος ο Χάρης Μαυρίας. Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας δεν αγωνίστηκε καθόλου κόντρα σε Αρμενία και Φινλανδία και… είναι στο χέρι του να κερδίσει τον ομοσπονδιακό προπονητή του.

Όταν ανακοινώθηκε η κλήση της Εθνικής Ελλάδος και ο Μαυρίας βρισκόταν σε αυτήν, γράψαμε ότι αυτό ήταν το επιστέγασμα της πολύ καλής προσπάθειας και της βελτίωσης που έδειξε ο Χάρης με την ΟΜΟΝΟΙΑ. Ο Φαν ‘τ Σιπ όμως δεν έδωσε καθόλου χρόνο στον Χάρη, αφήνοντας τον στον πάγκο και στους δύο αγώνες της Ελλάδας. Δεν πρέπει όμως σε καμία περίπτωση να απογοητευτεί για την ευκαιρία που δεν πήρε. Τώρα είναι που πρέπει να δώσει ακόμα περισσότερα στους αγώνες με την ομάδα μας, συνεχίζοντας στα υψηλά επίπεδα απόδοσης και να στείλει τα μηνύματα προς τον προπονητή της Ελλάδας. Έδειξε ότι έχει όλα τα φόντα να το κάνει, αφού φέτος δείχνει μια βελτιωμένη έκδοση του και είμαστε σίγουροι ότι στο μέλλον θα πάρει αυτό που αξίζει.

Ο Χάρης ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Ελλάδος και από αύριο θα βρεθεί στο «Ηλίας Πούλλος» για να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα και να τεθεί στη διάθεση του Χένινγκ Μπεργκ, ενόψει του αγώνα στο Παραλίμνι.