Home TOP NEWS Το σημερινό φιλικό, τα απαραίτητα λεπτά και… η απόδειξη για το «αιώνιο»

Το σημερινό φιλικό, τα απαραίτητα λεπτά και… η απόδειξη για το «αιώνιο»


Όπως ενημέρωσε το γραφείο τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, η ομάδα μας επικράτησε σήμερα το μεσημέρι της Ομόνοιας Ψευδά με 8-0, σε φιλική αναμέτρηση. Ένα φιλικό όπου πήραν λεπτά παίκτες που είχαν ανάγκη και αποδείχθηκε κάτι για το επερχόμενο ντέρμπι με το Αποέλ.

Με πολλές αλλαγές στη σύνθεση της, η ομάδα μας πήρε μια εύκολη φιλική νίκη κόντρα στην Ομόνοια Ψευδά στο «Ηλίας Πούλλος». Παίκτες όπως οι Περέϊρα και Μανρίκε, που δεν αγωνίστηκαν σχεδόν καθόλου φέτος, καθώς και οι Τζιωνής-Μίκου που επέστρεψαν από τραυματισμούς, ήταν αυτοί που είχαν περισσότερο ανάγκη αυτά τα λεπτά στο σημερινό φιλικό, με τους τρεις τελευταίους να χρίζονται μάλιστα και σκόρερ. Λίγο ή πολύ όμως ήταν απαραίτητα τα λεπτά για όλους όσους αγωνίστηκαν, αφού τις τελευταίες εβδομάδες έχουν παραγκωνιστεί. Ο Μπεργκ χρησιμοποίησε συνολικά 15 ποδοσφαιριστές, ενώ δεν επέλεξε κανέναν από τους έντεκα που παρέταξε στα τελευταία παιχνίδια. Αυτό πιθανόν, χωρίς να είμαστε και βέβαιοι, αποδεικνύει με κάποιο τρόπο ότι ο Νορβηγός κόουτς θα πάει και στο «αιώνιο» με την ίδια συνταγή των τελευταίων αγώνων.

Αυτό που έχει σημασία για σήμερα είναι τα λεπτά που πήραν ποδοσφαιριστές με μειωμένο χρόνο συμμετοχής, καθώς και η παρουσία νεαρών της Ακαδημίας. Πλέον η ομάδα μας συνεχίζει κανονικά την προετοιμασία της για το ντέρμπι με το Αποέλ, παιχνίδι στο οποίο πρέπει να παρουσιάσει ξανά την καλή έκδοση της.