Home TOP NEWS Βγαίνει το πλάνο νίκης…

Βγαίνει το πλάνο νίκης…


Το απόγευμα θα συγκεντρωθούν στο «Ηλίας Πούλλος» οι ποδοσφαιριστές για προπόνηση με την προετοιμασία ενόψει του αγώνα με την ΑΕΛ να έχει ήδη μπει στο τελικό της στάδιο.

Ο Χένιγνκ Μπεργκ θα έχει αυξημένες επιλογές στο παιχνίδι, καθώς θα είναι στη διάθεση του ξανά οι Χούμποτσαν και Κατελάρης, ωστόσο είναι πολύ πιθανόν ο Νορβηγός προπονητής να παρατάξει την ομάδα χωρίς αλλαγές, σε σχέση με τον αγώνα στο Δασάκι.

Βρέθηκε στο Τσίρειο την περασμένη Δευτέρα ο Μπεργκ και παρακολούθησε από κοντα τη νίκη της ΑΕΛ επί της Πάφου. Έβγαλε πολλά και χρήσιμα συμπεράσματα, είδε τα δυνατά σημεία της αντιπάλου μας αλλά και τις αδυναμίες της και καταστρώνει την τακτική του για τον αγωνά γνωρίζοντας  τι θα βρει μπροστά της η ΟΜΟΝΟΙΑ.

Με την είσοδο στην ομάδα των Βίτορ και Ορτέγα η ομάδα είναι ενισχυμένη και έχει παρουσιάσει βελτίωση. Αναμένεται να ανέβει ο Μποτεάκ μεσοεπιθετικά ενώ και ο Γιόρντι μπορεί να δώσει πολλά στην ομάδα όταν είναι σε καλή μέρα. Ζητούμενο είναι να σταθεροποιήσει απόδοση η ομάδα, το γνωρίζει αυτό πολύ καλά ο Μπεργκ, και είναι κάτι που αν πετύχει τότε θα είναι το Σάββατο πιο κοντά στην επιτυχία.