Home TOP NEWS Βρίσκει ξανά μια ανεβασμένη ομάδα…

Βρίσκει ξανά μια ανεβασμένη ομάδα…


Ντέρμπι με την ΑΕΛ δίνει το ερχόμενο Σάββατο στο ΓΣΠ η ΟΜΟΝΟΙΑ. Όπως έγινε και με τον Εθνικό έτσι και με την ΑΕΛ, η ομάδα μας θα βρει στο δρόμο της μια ανεβασμένη ομάδα και το παιχνίδι χρήζει ιδιαίτερης συγκέντρωσης αλλά και προσοχής.

Έτσι κι αλλιώς ένα ντέρμπι απέναντι στην ομάδα της Λεμεσού κρίνεται πάντα δύσκολο, ωστόσο η αγωνιστική άνοδος της ΑΕΛ στα τελευταία παιχνίδια αυξάνει τον βαθμό δυσκολίας του αγώνα. Η ομάδα του Ντούσαν Κέρκεζ μετά την ήττα από τη Νέα Σαλαμίνα, αντιμετώπισε ΑΕΚ, Απόλλωνα και Πάφο. Τα δύο τελευταία τα κέρδισε και μάλιστα με καλή εμφάνιση, ενώ άξιζε τη νίκη και κόντρα στην ΑΕΚ. Γενικώς οι «γαλαζοκίτρινοι» διανύουν ένα καλό φεγγάρι και θα έρθουν στο ΓΣΠ με απαιτήσεις.

Από ‘κει και πέρα μπορούμε να πούμε ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει τον πρώτο λόγο στον αγώνα του Σαββάτου. Πόσο μάλλον όταν το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο ΓΣΠ και η ομάδα μας θα έχει όπλο τον κόσμο της. Γι’ αυτό καλείται μέχρι το Σάββατο να δουλέψει πάνω στους τομείς που υστερεί και να προετοιμαστεί κατάλληλα για τον αγώνα. Μοναδικό ζητούμενο είναι το τρίποντο, το οποίο αν έρθει, θα φέρει και περισσότερη αισιοδοξία στο πράσινο οικοδόμημα.