Home TOP NEWS Αήττητη στα πέντε ντέρμπι, δεχόμενη μόνο δύο γκολ και αυτά από πέναλτι

Αήττητη στα πέντε ντέρμπι, δεχόμενη μόνο δύο γκολ και αυτά από πέναλτι


Ότι η φετινή ΟΜΟΝΟΙΑ εκπέμπει μια διαφορετικότητα προς το καλύτερο, το αναφέραμε ξανά πολλές φορές από το χτίσιμο του καλοκαιριού. Πλέον αυτό φαίνεται και στα αποτελέσματα-στατιστικά της ομάδας και ειδικά στα ντέρμπι όπου η ομάδα μας παίρνει πρόσημο θετικό.

Την πολύ καλή της παρουσία στα ντέρμπι, συνέχισε στο χθεσινό παιχνίδι η ομάδα μας. Η ΟΜΟΝΟΙΑ μπορεί να μην κέρδισε χθες, ωστόσο κατάφερε να μείνει αήττητη για άλλο ένα ντέρμπι φέτος, στα πέντε που έδωσε μέχρι τώρα. Πήρε τη νίκη απέναντι σε Απόλλωνα και ΑΕΛ, ενώ δεν έχασε κόντρα σε ΑΕΚ (που άξιζε τη νίκη) και Ανόρθωση και στην εξίσωση προστέθηκε και το χθεσινό «αιώνιο». Το αξιοσημείωτο είναι ότι σε αυτά τα πέντε παιχνίδια, η ΟΜΟΝΟΙΑ δέχθηκε μόνο δύο γκολ και αυτά από το σημείο του πέναλτι στον αγώνα με την ΑΕΚ στην «Αρένα». Πάνε πολλά χρόνια από την τελευταία φορά που η ομάδα μας έμενε αήττητη σε τόσα πολλά ντέρμπι και αυτό το στατιστικό δείχνει από μόνο του την αλλαγή προς το καλύτερο της φετινής ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Μοναδικό αρνητικό παραμένει το κακό σερί χωρίς νίκη που τρέχει κόντρα στο Αποέλ, το οποίο ούτε χθες κατάφερε να σπάσει η ΟΜΟΝΟΙΑ. Το ευχόμαστε και το ελπίζουμε αυτό να γίνει στο επόμενο «αιώνιο» και αφού η ομάδα μας θα συνεχίσει να βελτιώνεται μέρα με τη μέρα.