Home TOP NEWS Από την αρχή του πρωταθλήματος χωρίς ανάσα

Από την αρχή του πρωταθλήματος χωρίς ανάσα


Πέντε ποδοσφαιριστές μέχρι στιγμή δεν έχουν χάσει ούτε λεπτό από τα παιχνίδια της ομάδας στις πρώτες 12 αγωνιστικές.

Λούφτνερ, Λανγκ, Γιόρντι Γκόμεθ, Τιάγκο και Λέτζιακς κατέγραψαν έως τώρα μόνο 90λεπτα σε όλους τους αγώνες μέσα στη σεζόν. Σε αυτούς μπορεί να προστεθεί και ο Χάρης Μαυρίας ο οποίος από την 2η αγωνιστική μέχρι σήμερα είναι βασικός και αναντικατάστατος.

Πολύ λίγα λεπτά έχει χάσει στα παιχνίδια που προηγήθηκαν ο Νταρμπισάιρ ο οποίος ήταν βασικός σε όλους τους αγώνες, έγινε όμως αλλαγή στους 7 εξ αυτών.

Από τους πέντε παίκτες που έπαιξαν μέχρι σήμερα 1080 λεπτά στο πρωτάθλημα οι 4ις είναι στο όριο καρτών και κυνδινέυουν με τιμωρία. Είναι οι δύο κεντρικοί αμυντικοί, ο Γκόμεθ και ο Τιάγκο. Στο όριο καρτών είναι επίσης οι Βίτορ και Ματ.

Πάντως δεν φαίνεται να επηρεάζει καθόλου τους παίκτες το γεγονός ότι κουβαλούν συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς να πάρουν ανάσα. Αντίθετα η ομάδα δείχνει παιχνίδι με παιχνίδι να βελτιώνεται και να αποδίδει καλύτερα.

Είναι δεδομένο ότι μέσα στη σεζόν θα γίνουν αλλαγές αναγκαστικά και υπάρχει απόλυτη ετοιμότητα, βάθος αλλά και ποιότητα ώστε να διατηρηθεί το επίπεδο ποδοσφαίρου που παρουσιάζει η ομάδα σε ψηλό επίπεδο.