Home TOP NEWS Χάρης Μαυρίας: «Ανάμικτα συναισθήματα στα αποδυτήρια»

Χάρης Μαυρίας: «Ανάμικτα συναισθήματα στα αποδυτήρια»


Στην κάμερα της Primetel έκανε δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα ο Χάρης Μαυρίας. Ο Ελλαδίτης ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε στο σημερινό ντέρμπι, την παρουσία της ομάδας, αλλά και για τον κόσμο.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Ήταν ένα κρίσιμο παιχνίδι με ένταση πάθος, μονομαχίες. Αυτά κυριάρχησαν στο παιχνίδι. Αγωνιστικά και τακτικά στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι, στη συνέχεια ήταν ένα ισορροπημένο παιχνίδι με τις δύο ομάδες να έχουν ευκαιρίες, Θα μπορούσαμε να προηγηθουμε, θα μπορούσαμε να δεχτούμε το πέναλτι».

Για το ότι αντιμετώπισε την πρωταθλήτρια στα ίσα:«Δεν χρειάζεται να πως κάτι εγώ. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι μεγάλη ομάδα, κάθε χρόνο πρέπει να πηγαίνει για μεγάλα πράγματα. Προσπαθούμε εμείς να είμαστε όσο καλύτεροι μπορούμε και θεωρώ ότι εμφανίσει και η πορεία μέχρι σήμερα αντιπροσωπέυουν το σύλλογο. Πρέπει να παίζουμε παντα για νίκη

Τι κλίμα στα αποδυτήρια μετά το ματς: «Θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο. Είναι ανάμικτα τα συναισθήματα. Τους ευχαριστούμε και ελπίζω ότι σε κάθε επόμενο παιχνίδι θα παίρνουμε τη νίκη για αυτούς. Η ατμόσφαιρα ήταν εκπληκτική και στο επόμενο παιχνίδι θα κάνουμε τα πάντα για να τους κάνουμε χαρούμενους».

Σε βίντεο οι δηλώσεις του: