
Θα γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις για την ενίσχυση της ομάδας στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Η ομάδα προγραμματισμού δούλεψε και δουλεύει αδιάκοπα σε αυτό τον τομέα και υπάρχει ετοιμότητα λίγες μέρες πριν ανοίξει το μεταγραφικό παράθυρο.
Λάρκου, Ταραπουλούζης και Μπεργκ είναι σε πλήρη συνεννόηση, γνωρίζουν απόλυτα τι χρειάζεται η ομάδα και από τη στιγμή που η διοίκηση έχει ανάψει το πράσινο φως για να γίνει ότι είναι απαραίτητο θα πρέπει να αισθανόμαστε σίγουροι ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ θα εμφανιστεί ακόμη πιο δυνατή από τον Ιανουάριο και μετά.
Απομένουν άλλοι τρεις αγώνες μέχρι το τέλος της ημερολογιακής χρονιάς, με Δόξα, Νέα Σαλαμίνα και ΑΕΚ και αυτή τη στιγμή αυτό που προέχει είναι να μπορέσει η ομάδα να ολοκληρώσει με νίκες το 2019.



![Το τρελό ξέσπασμα του Ηλία: Βρέθηκε στην κερκίδα μετά το buzzer beater! [Βίντεο]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/iliastew4-238x178.jpg)
![Στη διάθεση του Λαού τα εισιτήρια με Ρακόφ στο ΓΣΠ [Λεπτομέρειες]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Rakow_web-1024x576-1-238x178.png)




![Η τελική Βαθμολογία του Α’ Γύρου [Αποτελέσματα 13ης αγων.]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Olympiakos-OMONOIASKOS9562Eiting-300x194.jpg)



![Το τρελό ξέσπασμα του Ηλία: Βρέθηκε στην κερκίδα μετά το buzzer beater! [Βίντεο]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/iliastew4-100x75.jpg)