Home TOP NEWS Λύπες και ντροπή στο πρώτο μισό, χαρές και ελπίδες στο δεύτερο

Λύπες και ντροπή στο πρώτο μισό, χαρές και ελπίδες στο δεύτερο


Διανύουμε σήμερα την τελευταία μέρα του 2019, καθώς από αύριο μπαίνουμε στο 2020. Το ’19 έμελλε να είναι το χειρότερο έτος στην ιστορία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, τουλάχιστον στα μισά της χρονιάς, ωστόσο κατέληξε να κλείσει με τον πιο ιδανικό τρόπο.

Ντροπιαστικό από κάθε άποψη ήταν το πρώτο μισό της χρονιάς που φεύγει. Μια ΟΜΟΝΟΙΑ δεν θύμιζε σε τίποτα την πραγματική ΟΜΟΝΟΙΑ, πραγματοποιούσε την μια ήττα μετά την άλλη, με παίκτες αδιάφορους που απλά περίμεναν να ολοκληρωθεί η σεζόν και έναν κόσμο να ζει σε μια ψευδαίσθηση ότι μπορεί να αλλάξει κάτι. Λάθη επί λαθών έφεραν την ομάδα να δέχεται πεντάρες από ομάδες επιπέδου Νέας Σαλαμίνας, να φτάσει συνολικά τις 16 ήττες και εν τέλει να τερματίσει στην 6η θέση της βαθμολογίας με 36 βαθμούς.

Ελπιδοφόρο από κάθε άποψη ήταν το δεύτερο μισό της χρονιάς που φεύγει. Έγινε μια νέα προσπάθεια από τον περασμένο Μάη και χτίστηκε επιτέλους μια ομάδα πάνω σε υγιείς ποδοσφαιρικά βάσεις. Η ΟΜΟΝΟΙΑ πραγματοποιεί ένα εξαιρετικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, έχοντας καταφέρει να πείσει και τον πιο απαισιόδοξο οπαδό και δίνει ελπίδα για το μέλλον. Κατά διαστήματα παίζει εξαιρετικό ποδόσφαιρο, που απολαμβάνεις να βλέπεις και έφτασε στο τέλος της χρονιάς να βρίσκεται στην 1η θέση της βαθμολογίας με 24 βαθμούς μετά από 14 αγώνες, κοιτάζοντας ακόμα και για… πρωτάθλημα.

Το 2019 είναι ένα έτος που θέλουμε να ξεχάσουμε, κυρίως για τους πρώτους έξι μήνες, αλλά και από την άλλη θα θέλουμε να θυμόμαστε για το χτίσιμο που έγινε με αποτέλεσμα να βλέπουμε σήμερα αυτήν την ΟΜΟΝΟΙΑ. Ας είναι ολόκληρο το 2020 όπως στο φινάλε το 2019, με την ευχή να έρθουν πολλές επιτυχίες στην ομάδα.