Home TOP NEWS Μαυρίας: «Θέλω να μείνω στην ΟΜΟΝΟΙΑ»

Μαυρίας: «Θέλω να μείνω στην ΟΜΟΝΟΙΑ»


Συνέντευξη στην Κυριακάτικη έκδοση της εφημερίδας «Sportday» παραχώρησε ο Χάρης Μαυρίας. Ο Ελλαδίτης ποδοσφαιριστής της ομάδας μας αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην επιθυμία του να παραμείνει περισσότερα χρόνια στην ΟΜΟΝΟΙΑ.

-Έκλεισες ένα χρόνο στην Ομόνοια. Έζησες και πέρσι κάποια αρνητικά δεδομένα και φέτος μια πολύ διαφορετική κατάσταση. Ποια τα συναισθήματα σου;
«Στις 28 Δεκεμβρίου, έκλεισα ένα χρόνο. Η εικόνα που έχω είναι ότι βρίσκομαι σε μια πάρα πολύ καλή και μεγάλη ομάδα. Ευχαριστώ και τον κ. Αναστάσιου που με έφερε και τον κ. Λάρκου. Πρέπει να σας πως ότι έχω δεθεί πολύ και με τον κόσμο, γι’ αυτό και θέλω να παίζω και να δίνω τα πάντα. Όταν έχει ψηλούς στόχους η ομάδα, μου αρέσει γιατί και μένα είναι ψηλοί οι στόχοι μου. Μόνο θετικά έχω να πω για την παρουσία μου εδώ…»

-Είναι φανερό ότι κάνεις ένα… restart στην καριέρα σου. Αγωνίζεσαι πολύ καλά σε ψηλό και σταθερό επίπεδο. Τι συνέβαλε σε αυτή την αλλαγή;
«Ήταν πολύ σημαντικό που έκανα προετοιμασία με την ομάδα. Σε προηγούμενες περιόδους σε άλλες ομάδες, έκλεινα προς το τέλος του καλοκαιριού και έχανα την προετοιμασία. Φέτος η ομάδα έχει δυναμώσει πολύ. Υπάρχει ανταγωνισμός και αυτό σε βοηθά να εξελίσσεσαι και σε κάνει καλύτερο ποδοσφαιριστή. Επίσης ο προπονητής με πίστε- ψε πολύ και με έχει βοηθήσει σημαντικά.»

-Έχεις ακόμη ενάμιση χρόνο συμβόλαιο με την Ομόνοια (μέχρι τον Μάιο 2021). Θα ήθελες να μείνεις παραπάνω;
«Εννοείται, γιατί όχι; Απολαμβάνω την παρουσία μου εδώ».

-Έχετε μιλήσει για επέκταση συνεργασίας;
Όχι ακόμη, δεν μιλήσαμε…