Home TOP NEWS Μπαίνει φορτσάτα και σκοράρει νωρίς…

Μπαίνει φορτσάτα και σκοράρει νωρίς…


Στους τελευταίους της αγώνες η ΟΜΟΝΟΙΑ μπαίνει με πολύ μεγάλη αποφασιστικότητα στο γήπεδο. Αν εξαιρέσει κανείς τον ισόπαλο αγώνα με το Αποέλ θα δει το τελευταίο διάστημα τους πράσινους να σκοράρουν στα πρώτα λεπτά όλων των αγώνων τους.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ πέτυχε γκολ στο 6ο λεπτό στο Δασάκι, στο 3ο λεπτό στο παιχνίδι με την ΑΕΛ, σκόραρε στο 9ο λεπτό στο Παραλίμνι ενώ κόντρα στην Δόξα βρήκε το γκολ στο 19ο λεπτό και λίγο αργότερα καθάρισε το παιχνίδι με δεύτερο τέρμα.

Είναι κάτι που αρχίζει να κτίζει η ομάδα ομάδα του Χένινγκ Μπεργκ, την πρόθεση να δείξει άμεσα τις προθέσεις της απεναντι στους αντιπάλους της.  Το δυνατό ξεκίνημα στους αγώνες της σε συνδιασμό βεβαίως με το γεγονός ότι βρίσκει γκολ νωρίς της δίνει πλεονέκτημα για να φτάσει στη νίκη.

Αυτό το χαρακτηριστικό περιμένουμε να το δούμε και την Κυριακή στο «Αμμόχωστος», την ΟΜΟΝΟΙΑ να μπαίνει με επιθετικό προσανατολισμό στο γήπεδο και να ψάχνει άμεσα το γκολ. Βέβαια είναι σημαντικό να αποκτά, όσο περνάει ο χρόνος, ολοένα και περισσότερη διάρκεια στα καλά της διαστήματα και αν είναι δυνατόν να καθαρίζει τα παιχνίδια στα οποία της δίνεται αυτή η ευκαιρία.