Home TOP NEWS Όλα όσα έγιναν στη χθεσινή εκδήλωση στο ΣΥ.ΦΙ. Λεμεσού (PHOTOS)

Όλα όσα έγιναν στη χθεσινή εκδήλωση στο ΣΥ.ΦΙ. Λεμεσού (PHOTOS)


Μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα, η ΟΜΟΝΟΙΑ ενημερώνει για τη χθεσινή εκδήλωση που έγινε στο ΣΥ.ΦΙ. Λεμεσού, στην οποία έδωσαν το παρών τους και ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Αναλυτικά:

«Σε μια κατάμεστη από κόσμο αίθουσα πραγματοποιήθηκε χθες η εκδήλωση του Συνδέσμου Φιλάθλων Λεμεσού, στην παρουσία κόσμου, ποδοσφαιριστών και διοίκησης!

Ξεχώρισε η χαρά, η αισιοδοξία και η περηφάνια του κόσμου της Λεμεσού για την ΟΜΟΝΟΙΑ! Είπαμε αρκετά και ενδιαφέροντα με τον κόσμο, ακούσαμε απόψεις και εισηγήσεις και εκφράσαμε όλοι μας την αποφασιστικότητα για να κάνει ο καθένας ότι περνά από το χέρι του ώστε η ΟΜΟΝΟΙΑ να διαγράφει επιτυχημένη πορεία!

Σημείο αναφοράς ήταν οι ποδοσφαιριστές μας, οι οποίοι μοίρασαν αυτόγραφα, φωτογραφήθηκαν και συνομίλησαν με τον κόσμο. Ήταν και για αυτούς μια ακόμη ευκαιρία για να διαπιστώσουν ποιος είναι ο κόσμος της ομάδας, ποια είναι τα συναισθήματά του, ποιες οι απαιτήσεις του και τι σημαίνει για τον ίδιο η ΟΜΟΝΟΙΑ.

Σας ευχαριστούμε για τις υπέροχες στιγμές που ζήσαμε χτες. Ευχαριστούμε, επίσης και τον ΣΥ.ΦΙ. Λεμεσού για την εξαιρετική οργάνωση της εκδήλωσης και τη φιλοξενία».

Φωτορεπορτάζ από την εκδήλωση: