Home TOP NEWS Όταν… πατήσει γκάζι

Όταν… πατήσει γκάζι


Χάρμα οφθαλμών είναι το ποδόσφαιρο που παρουσιάζει η ΟΜΟΝΟΙΑ σε κάποιες στιγμές. Ωραίοι συνδυασμοί, κάμποση φαντασία και εμπνεύσεις από τους παίκτες της ομάδας οι οποίοι στα πλείστα φετινά γκολ έχουν, κυριολεκτικά, μπει με τη μπάλα στα δίκτυα.

Χθες είδαμε την ΟΜΟΝΟΙΑ να έχει και διάρκεια στο παιχνίδι της και ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο ήταν κυρίαρχος. Ο Χένιγνκ Μπεργκ βάζει από νωρίς την πινελιά του στη νέα ΟΜΟΝΟΙΑ και κάνει πράξη αυτό για το οποίο έκανε λόγο πριν αρχίσει η σεζόν, δηλαδή να μπορεί η ομάδα να παίζει ωραίο και επιθετικό ποδόσφαιρο και να μπορεί να επιβάλλει το παιχνίδι της στους αγώνες.

Ότι κι αν πει κανείς για τον προπονητής και τις ιδιαιτερότητες του, αυτό που βλέπουμε φέτος από την ομάδα πάνε πολλά χρόνια να το δούμε και όπως έχουμε ξαναγράψει, πλέον αισθανόμαστε ασφάλεια και σιγουριά για αυτή την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Είναι η ομάδα η οποία όταν ανεβάσει στροφές, όταν πατήσει γκάζι που λέμε, δύσκολα μπορεί κανείς να την ανακόψει και την ίδια στιγμή αισθανόμαστε ότι αυτό το σύνολο έχει ακόμη περισσότερα να δώσει.