Home TOP NEWS Ούλλα χαλάλι σου Λαέ μου!

Ούλλα χαλάλι σου Λαέ μου!


Η πίστη και η αφοσίωση του κόσμου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι αξιοθαύμαστη. Δεν λύγισε ποτέ, δεν άφησε την ομάδα του μόνη  ακόμη και στις πιο δύσκολες στιγμές της, ήταν εκεί παρών για να της δώσει στήριγμα και να την προστατεύψει όποτε χρειάστηκε και σήμερα μπορεί να αισθάνεται περήφανος για την ομάδα του ύστερα από πολλά χρόνια.

Όλος ο κόσμος αυτή τη στιγμή στάζει μέλι όταν αναφέρεται στον Πράσινο Λαό. Φίλοι και αντιπάλοι αναγνωρίζουν ότι αυτός ο κόσμος είναι ανεπανάληπτος και του αξίζουν τα καλύτερα.

Οι εποχές που η ομάδα μας ήταν απλά κομπάρσος στο πρωτάθλημα έχουν παρέλθει και σήμερα μπορούμε όλοι να αισθανόμαστε τεράστια ικανοποίηση διότι η ΟΜΟΝΟΙΑ ανταποδίδει στον κόσμο της, με την εξαιρετική της αγωνιστική παρουσία, την πίστη και την στήριξη του.

Ο λαός ετοιμάζεται για ακόμη μία εντυπωσιακή παράσταση στο Τσίρειο σε ένα δεκαήμερο και θα πάει Λεμεσό για να κάνει έδρα του ακόμα ένα γήπεδο.

Ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αξίζει τα καλύτερα και η ομάδα δείχνει έτοιμη και ικανή να του τα δώσει. Γιαρτάζουμε αυτές τις μέρες αγναντεύοντας τον κόσμο από την κορυφή και ετοιμαζόμαστε για τα δύσκολα που έρχονται.