Home TOP NEWS Post Game: Δεν ήρθε η νίκη όμως πλέον νιώθουμε σίγουροι για την...

Post Game: Δεν ήρθε η νίκη όμως πλέον νιώθουμε σίγουροι για την ομάδα


Η ισοπαλία στο ντέρμπι δεν μας άφησε στο τέλος της βραδιάς ικανοποιημένους. Θέλαμε τη νίκη, την κυνηγησαμε και θα μπορούσαμε να την πάρουμε. Βέβαια, για να είμαστε δίκαιοι, έτσι όπως εξελίχθηκε ο αγώνας και με τον καταλογισμό του πέναλτι υπέρ του Αποέλ στο τέλος, ο ένας βαθμός είναι καλύτερος από το τίποτα.

Κρατάμε αρκετά από την προσπάθεια της ομάδας. Οι παίκτες έδειξαν στο γήπεδο προσωπικότητα και σε καμία περίπτωση δεν άφησαν το Αποέλ να αισθανθεί ότι έχει την υπεροχή. Αντίθετα, θα έλεγε κανείς ότι και οι δύο ομάδες έδειξαν μία επιφυλακτικότητα στο παιχνίδι τους και ενδεχομένως να μέτρησε και ο αμοιβαίος «ποδοσφαιρικός σεβασμός».

Πολλά τα λάθη στο παιχνίδι και από τις δύο ομάδες, πολλή δύναμη επίσης και πάθος, είχε τις στιγμές της η ΟΜΟΝΟΙΑ, είχε και το Αποέλ τις δικές του και στο τέλος φάνηκε και μέσα από τις τοποθετήσεις των προπονητών, των παικτών και των παραγόντων των δύο ομάδων, ότι η ισοπαλία ήταν ένα αποτέλεσμα το οποίο κρίνεται δίκαιο.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ έδειξε στο ντέρμπι τα βήματα προόδου που έγιναν σε αυτό το μικρό χρονικό διάστημα, από το καλοκαίρι μέχρι σήμερα. Δεν θα πρέπει επίσης κανείς να παραγνωρίζει ότι χθες βράδυ είχαμε απέναντι μας μία ομάδα η οποία είναι η μόνιμη πρωταθλήτρια τα τελευταία χρόνια, η οποία διαθέτει εμπειρία αλλά και έναν προϋπολογισμό πάρα πολύ υψηλό που της δίνει τη δυνατότητα να έχει ένα ρόστερ πλήρες και ποιοτικό.

Η ομάδα μας κερδίζει μέρα με τη μέρα. Με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου η βαθμολογική μας συγκομιδή είναι καλή, θα μπορούσε να ήταν σίγουρα μεγαλύτερη ωστόσο πλέον με την παρουσία της κάνει όλους μας να αισθανόμαστε τη βεβαιότητα ότι, τουλάχιστον ο στόχος που τέθηκε στην αρχή της χρονιάς θα υλοποιηθεί.