Home TOP NEWS Post Game: Η επιβλητική εμφάνιση στο πρώτο μέρος έδωσε το τρίποντο

Post Game: Η επιβλητική εμφάνιση στο πρώτο μέρος έδωσε το τρίποντο


Μπήκε με φόρα στο γήπεδο η ΟΜΟΝΟΙΑ για να δείξει ποια ομάδα είναι το αφεντικό και επέβαλε το ρυθμό της στα πρώτα 25-30 λεπτά. Ήταν μάλιστα το διάστημα στο οποίο σημείωσε και τα δύο της τέρματα αποκτώντας νωρίς σημαντικό προβάδισμα για να φύγει με νίκη από το ΓΣΠ.

Έβγαλαν ενέργεια στο γήπεδο οι ποδοσφαιριστές, είχαν πολύ μεγάλη διάθεση για επιθετικό παιχνίδι και πέραν από τα τέρματα που πέτυχαν υπήρξαν και κάποιες άλλες καλές πρϋποθέσεις για δημιουργία ευκαιριών. Ήταν λογικό στα τελευταία στάδια του πρώτου ημιχρόνου να ρίξει στροφές η ομάδα. Δεν κινδυνεύσαμε ιδιαίτερα παρά μόνο σε μία φάση στην οποία χρειάστηκε ο Φαμπιάνο.

Στην επανάληψη θα ανέμενε κανείς από την ΟΜΟΝΟΙΑ να μπει με την ίδια διάθεση στο γήπεδο για να καθαρίσει το παιχνίδι με ένα τρίτο γκολ. Ήταν μεν καλύτερη από την Δόξα ωστόσο περιορίστηκε κυρίως στην κατοχή της μπάλας και σε κάποιες επιθετικές προσπάθειες οι οποίες υστερούσαν πάντα στην τελική επιλογή/πάσα.

Η Δόξα, μη έχοντας κάτι να χάσει, βγήκε μπροστά ανεβάζοντας πολλούς παίκτες στην επίθεση στο τελευταίο 20λεπτο και δημιουργησε μεγάλες ευκαιρίες όμως ο Φαμπιάνο όποτε χρειάστηκε δήλωσε παρών.

Ουσιαστικά, στο δεύτερο ημίχρονο, η ΟΜΟΝΟΙΑ άρχισε να φτιάχνει φάσεις μόλις μπήκε στο γήπεδο ο Κακουλλής ο οποίος έδωσε φρεσκάδα επιθετικά. Χάθηκε μία τεράστια ευκαιρία με τον Ματ για το 3-0 και άλλες δύο με τον νεαρό. Τίποτα όμως δεν άλλαξε μέχρι το τέλος.

Σαφώς και η νίκη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ήταν δίκαιη αν και θα πηγαίναμε για… θρίλερ αν η Δόξα είχε σκοράρει και μειώσει στο σκορ. Θα μπορούσαμε να αποφύγουμε αυτό το ρίσκο.

Πολυτιμότεροι παίκτες ήταν οι δύο σκόρερ Μποτεάκ και Ορτέγα οι οποίοι έκαναν εξαιρετικό ματς. Ο Φαμπιάνο έδειξε για ακόμη μία φορά πόσο μεγάλος τερματοφύλακας είναι, πολύ καλό παιχνίδι έκαναν ξανά οι σταθερότατοι Βίτορ Γκόμες, Μαυρίας και Λέτσιακς ενώ και οι δύο κεντρικοί αμυντικοί ήταν καλοί.

Μπήκε και έδωσε επιθετική πνοή ο Κακουλλής στο τελευταίο δεκάλεπτο. Έμεινε σε ακόμα έναν αγώνα στη μία αλλαγή ο Μπεργκ και δεν απέφυγε τη μουρμούρα της κερκίδας.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ παραμένει στην δεύτερη θέση μία ανάσα από την Ανόρθωση. Παρουσίασε ένα εξαιρετικό πρόσωπο στο πρώτο ημίχρονο χθες με δημιουργία, πιέσεις ψηλά και μεγάλη διάθεση για επιβλητικό ποδόσφαιρο.

Έφασε στο ζητούμενο και βλέπει μπροστά τον επόμενο αγώνα. Την Κυριακή πάμε στο «Αμμόχωστος» για ακόμα ένα τρίποντο.