Home TOP NEWS Πρόβλεψη ενδεκάδας για τον σημερινό αγώνα με το Αποέλ

Πρόβλεψη ενδεκάδας για τον σημερινό αγώνα με το Αποέλ


Το Αποέλ αντιμετωπίζει στο ΓΣΠ (19:00, live audio @OmonoiaNews) η ΟΜΟΝΟΙΑ, για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Πρόκειται για το «αιώνιο» ντέρμπι στο οποίο η ομάδα μας αγνοεί τη νίκη εδώ και 6 χρόνια και ήρθε η ώρα να την πάρει.

Δεν αναμένονται αλλαγές από τον Χένινγκ Μπεργκ, συγκριτικά με τον αγώνα κόντρα στην Ένωση. Ο σχηματισμός θεωρούμε ότι θα είναι το 4-2-3-1.

Άμυνα

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Φαμπιάνο. Το δίδυμο στο κέντρο της άμυνας θα είναι οι Λούφτνερ και Λανγκ. Στο δεξί άκρο της άμυνας θα βρεθεί ο Μαυρίας, ενώ στο αριστερό ο Λέτσιακς.

Μεσαία Γραμμή

Ο Βίτορ Γκόμες θα διατηρήσει τη θέση του στο αρχικό σχήμα, έχοντας ως παρτενέρ στη μεσαία γραμμή τον Γιόρντι Γκόμεθ. Απομακρυσμένο το σενάριο να ξεκινήσει κάποιος εκ των Κατελάρη ή Κούσουλου. Στα δύο φτερά της επίθεσης θα βρίσκονται οι Μποτεάκ από δεξιά και Τιάγκο από αριστερά, ενώ το δημιουργικό κομμάτι θα αναλάβει ξανά ο Ορτέγα.

Επίθεση

Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Ματ Ντάρμπισαϊαρ και ελπίζουμε να δώσει συνέχεια στο σκοράρισμα, βοηθώντας για άλλη μια φορά την ομάδα με τα τέρματα του.