Home TOP NEWS Σημαντικό που βρίσκει γκολ κι από άλλους…

Σημαντικό που βρίσκει γκολ κι από άλλους…


Για τρίτο σερί παιχνίδι χωρίς να σκοράρει έμεινε ο Ματ Ντάρμπισαϊαρ, κάτι που είναι απόλυτα φυσιολογικό καθώς δεν γίνεται να βρίσκει δίχτυα κάθε εβδομάδα. Το σημαντικό όμως για την ΟΜΟΝΟΙΑ είναι ότι αυτό δεν της στοιχίζει, αφού έχει την ευχέρεια να βρίσκει γκολ από άλλους παίκτες.

Είναι αποδεδειγμένο ότι ο Άγγλος killer πραγματοποιεί μια πολύ καλή σεζόν, πετυχαίνοντας ήδη 7 τέρματα και θυμίζοντας σε όλους ποιος πραγματικά είναι. Στα τελευταία παιχνίδια έμεινε μακριά από το σκοράρισμα, ωστόσο η δουλειά του μέσα στο γήπεδο είναι εμφανές. Το καλό για την ομάδα μας είναι ότι σε αυτά τα παιχνίδια, αλλά και γενικά μέσα στη σεζόν, βρίσκει γκολ κι από άλλους αφού πλην του Ματ, σκόραραν οι Τιάγκο (3), Μποτεάκ (3), Ορτέγα (2), Γκόμεθ (2), Μαυρίας και Χριστοφή. Αυτό δείχνει και γενικότερα την καλή δουλειά που γίνεται στην ομάδα και ότι δεν είναι υπόθεση του ενός.

Το εν λόγω στοιχείο είναι σημαντικό να διατηρηθεί και στον Κυριακάτικο αγώνα με την ΑΕΚ, εκεί που ως γνωστόν θα απουσιάζει ο Ντάρμπισαϊαρ. Ο Μπεργκ όμως έχει άξιους αντικαταστάτες στη φαρέτρα και με τη συνεισφορά των υπολοίπων, ευχόμαστε ότι δεν θα φανεί η απουσία του Άγγλου.