Home TOP NEWS Συνέχισε έτσι Ανδρόνικε, θα έρθει και το γκολ!

Συνέχισε έτσι Ανδρόνικε, θα έρθει και το γκολ!


Για άλλο ένα παιχνίδι ο Ανδρόνικος Κακουλλής πέρασε στον αγωνιστικό χώρο και πραγματικά ζωντάνεψε όλη η ομάδα. Ο νεαρός είχε και ευκαιρίες να σκοράρει, δεν τα κατάφερε, όμως είμαστε σίγουροι πως αν συνεχίσει έτσι το γκολ δεν θα αργήσει να έρθει.

Εκεί που η ΟΜΟΝΟΙΑ έριξε τον διακόπτη στο δεύτερο ημίχρονο με τη Δόξα, μπήκε ο Κακουλλής για να την βάλει ξανά στην πρίζα. Ο Ανδρόνικος πέρασε ως αλλαγή στο 79ο λεπτό και η ομάδα μας απέκτησε διάθεση και ζωντάνια. Τόσο με το πάθος του, όσο και με την εκρηκτικότητα του ο μικρός έδωσε άλλον αέρα στην ομάδα στα τελευταία λεπτά του αγώνα. Κυνηγούσε κάθε μπαλιά, ενώ πολλές ήταν οι φορές που με το σπριντ του ξεσήκωσε τον κόσμο. Είχε μάλιστα και ευκαιρίες να σκοράρει και το παρθενικό του γκολ, όμως δεν τα κατάφερε. Να είναι σίγουρος πως αν συνεχίσει να παίζει με τον ίδιο ζήλο το γκολ θα έρθει πολύ σύντομα και θα είναι το επιστέγασμα της τρομερής προσπάθειας που κάνει.

Δεν είναι τυχαίο που ο Μπεργκ τον επιλέγει για πρώτη του αλλαγή στις πλείστες φορές, αφού ο Κακουλλής μπαίνει και αλλάζουν όλα. Οι διοικούντες της ομάδας μπορούν να αισθάνονται δικαιωμένοι αλλά και εφησυχασμένοι που έσπευσαν να «κρατήσουν» τον Ανδρόνικο για πολλά ακόμα χρόνια. Ευχόμαστε πραγματικά να συνεχίσει έτσι και είναι δεδομένο πως αν το πράξει, το μέλλον προμηνύεται λαμπρό.