Home TOP NEWS Το εξαιρετικό κλίμα στην ομάδα βοηθά και στην αγωνιστική της εικόνα

Το εξαιρετικό κλίμα στην ομάδα βοηθά και στην αγωνιστική της εικόνα


Είναι εξαιρετικό το κλίμα στην ομάδα και αυτό είναι κάτι που παίζει πολύ μεγάλο ρόλο και στην απόδοση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στα παιχνίδια της.

Σχολιάστηκε επανειλημμένα το γεγονός ότι οι παίκτες δείχνουν να έχουν δημιουργήσει μεταξύ τους έναν πολύ δυνατό δεσμό και μία σχέση εξαιρετική την οποία βγάζουν τόσο στα παιχνίδι αλλά και στις προπονήσεις.

Αυτό μας το επιβεβαίωσε ο Βίτορ Γκόμες στην αποκλειστική συνέντευξη που μας παραχώρησε λέγοντας ότι το να αποδίδει η ομάδα μα τον τρόπο που το κάνει το τελευταίο διάστημα έχει άμεση σχέση με το κλίμα στα αποδυτήρια.

«Για να μπορεί η ομάδα να βγάζει την εικόνα που βλέπετε, είναι απαραίτητο να υπάρχει εξαιρετικό κλίμα και στα αποδυτήρια. Δείχνει να είναι εύκολο όμως δεν είναι. Μέρα με τη μέρα μαθαίνουμε ο ένας τον άλλο περισσότερο και φυσικά όσο περνάει ο καιρός αποκτούμε περισσότερη αυτοπεποίθηση παίζοντας ο ένας δίπλα στον άλλο και είναι αυτό που παρουσιάζουμε σήμερα στο γήπεδο. Το κίνητρο μας είναι πολύ ψηλό και είναι κάτι που θεωρώ ότι φαίνεται» ήταν η χαρακτηριστική δήλωση του Βίτορ.