Home TOP NEWS Τον δικαιώνουν μέχρι τώρα οι επιλογές του

Τον δικαιώνουν μέχρι τώρα οι επιλογές του


Γίνεται πολύς λόγος το τελευταίο διάστημα για τον τρόπο με τον οποίο ο Μπεργκ διαχειρίζεται τους ποδοσφαιριστές του. Αρκετοί είναι αυτοί που λένε πως θα πρέπει οι παίκτες να έχουν αγωνιστικά λεπτά στα πόδια τους ούτως ώστε όταν χρειαστεί να μπουν στο γήπεδο να μην προέρχονται από απραξία.

Κι όμως υπάρχουν παίκτες οι οποίοι ήταν για αρκετό διάστημα στον πάγκο και όταν κλήθηκαν να αγωνιστούν τα πήγαν εξαιρετικά. Τα παραδείγματα των Ορτέγα (ήταν στον πάγκο για μεγάλο διάστημα και από τον αγώνα με τον Εθνικό μέχρι τώρα, με εξαίρεση το παιχνίδι με το Αποέλ, είναι βασικός και αναντικατάστατος) και Χούμποτσαν (βγήκε από τη… ναφθαλίνη και έκανε σπουδαίο παιχνίδι με το Αποέλ) είναι εκεί για να μας κάνουν να αισιοδοξούμε.

Αυτή τη στιγμή είναι πολλοί αυτοί που περιμένουν την ευκαιρία τους και ελπίζουμε πως, όταν τους ζητηθεί να μπουν στο γήπεδο και να δώσουν βοήθειες θα το πράξουν όπως οι δύο για τους οποίους κάναμε την αναφορά.

Εζρά, Μίκου, Τζιωνής, Κούσουλος, Κατελάρης, Χούμποτσαν και Κακουλλής είναι παίκτες πρώτης γραμμής και είναι δεδομένο ότι θα χρειαστούν μέσα στη χρονιά.