Home TOP NEWS Βάθος… για να αναπληρώνονται ανώδυνα οι απουσίες

Βάθος… για να αναπληρώνονται ανώδυνα οι απουσίες


Για πρώτη φορά φέτος ο Χένινγκ Μπεργκ θα κληθεί να κάνει τις επιλογές του για την εντεκάδα χωρίς να υπολογίζει ποδοσφαιριστή ο οποίος είναι τιμωρημένος.

Ο Ματ Νταρμπισάιρ δεν έχει δικαίωμα να αγωνιστεί με την ΑΕΚ. Είναι σίγουρα μία σημαντική απώλεια για το παιχνίδι ωστόσο υπάρχει η εξαιρετική επιλογή που ακούει στο όνομα Μίκου με τον Βενεζουελάνο να έχει ευκαιρία να αποδείξει την Κυριακή την αξία του και το βαρύ του βιογραφικό.

Για πρώτη φορά πάντως ύστερα από χρόνια αισθανόμαστε ότι υπάρχει το βάθος το οποίος δίνει άνεση στον προπονητή να προβαίνει σε αλλαγές, είτε λόγω επιλογή είτε αναγκαστικά, χωρίς η ομάδα να χάνει από τη δυναμική της.

Σίγουρα δεν είναι εύκολο να αντικαταστήσεις είτε τον Μποτεάκ είτε τους Βίτορ ή Γιόρντι όμως όταν υπάρχουν στο πάγκο επιλογές όπως οι Εζρά, Κατελάρης. Κούσουλος, Χούμποτσαν, Κακουλλής κτλ τότε μπορεί ο Μπεργκ να αισθάνεται καλά.

Ο δρόμος είναι μακρύς και σίγουρα θα προκύψουν κι άλλες απουσίες στα παιχνίδια λόγω καρτών. Μέλημα πλέον των ανθρώπων της ομάδας προγραμματισμού είναι να εμπλουτιστεί το ρόστερ με ακόμη περισσότερη ποιότητα και αυτό θα γίνει πολύ σύντομα.