Home TOP NEWS Ακιντόλα: «Ο κόσμος να περιμένει πως θα κυνηγήσουμε όλους τους τίτλους»

Ακιντόλα: «Ο κόσμος να περιμένει πως θα κυνηγήσουμε όλους τους τίτλους»


Μετά την υπογραφή του συμβολαίου, ο Ντέιβιντ Ακιντόλα, έκανε τις πρώτες του δηλώσεις σαν ποδοσφαιριστής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Ανέφερε, μεταξύ άλλων, για το λόγο που επέλεξε την ΟΜΟΝΟΙΑ, την προοπτική της ομάδας μας, ενώ έστειλε και το δικό του μήνυμα στον κόσμο.

Αναλυτικά:

Οι υπογραφές των συμβολαίων και οι πρώτες δηλώσεις του Ντέιβιντ Ακιντόλα στο OFC TV.

Ποια είναι τα πρώτα του συναισθήματα μετά την υπογραφή του συμβολαίου σου με την ΟΜΟΝΟΙΑ;

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος και ανυπομονώ να ξεκινήσω».

Βρισκόμαστε στη μέση της σεζόν έτσι δεν υπάρχει αρκετός χρόνος για να προσαρμοστείς στο νέο σου περιβάλλον. Είσαι έτοιμος να αγωνιστείς όταν το αποφασίσει ο προπονητής;

«Ναι, ανυπομονώ να αρχίσω προπονήσεις μαζί με τους συμπαίκτες μου. Είμαι έτοιμος για να αρχίσω να αγωνίζομαι και να βοηθήσω την ομάδα».

Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει πάντα μεγάλους στόχους και αγωνίζεται για τη νίκη σε κάθε παιχνίδι. Πώς νιώθεις για αυτό;

«Μου αρέσει και εμένα να κερδίζω. Ο στόχος μου εδώ που ήρθα είναι να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει όσα περισσότερα μπορεί. Πραγματικά ανυπομονώ πολύ να αρχίσω να κερδίζω παιχνίδια».

Ποιος ήταν ο κύριος λόγος που σε έσπρωξε να δεχθείς την πρόταση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ;

«Πρόσφατα είχα ακούσει αρκετά για αυτήν την ομάδα. Γνώριζα τον προπονητή από προηγουμένως γιατί βρισκόταν και αυτός στη Νορβηγία, έτσι αυτό μου έδωσε περισσότερη αυτοπεποίθηση για να έρθω εδώ και ανυπομονώ πολύ».

Οι φίλαθλοι μας είναι πολύ παθιασμένοι και έχουν μεγάλες απαιτήσεις από την ομάδα. Ποιο είναι το μήνυμα σου προς αυτούς;

«Άκουσα ότι είναι φανταστικοί οι φίλαθλοι μας. Ανυπομονώ να αρχίσω να αγωνίζομαι μπροστά τους και να περιμένουν πως θα κυνηγήσουμε όλους τους τίτλους φέτος και ελπίζω όλα να πάνε καλά».