Home TOP NEWS Αντιλαμβάνονται το πρόβλημα και δουλεύουν για να το διορθώσουν

Αντιλαμβάνονται το πρόβλημα και δουλεύουν για να το διορθώσουν


Αν κάτι έφταιξε για τις απώλειες βαθμών στον αγώνα με την Πάφο, αυτό είναι το πρόβλημα με τα τελειώματα των φάσεων. Ο Μπεργκ και οι παίκτες του το γνωρίζουν και δουλεύουν για να το διορθώσουν.

Ο Νορβηγός κόουτς δεν κρύφτηκε ποτέ σε δηλώσεις του και λέει πάντα τα πράγματα ως έχουν. Το ίδιο έπραξε και στη σημερινές του τοποθετήσεις στο επίσημο κανάλι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Όπως και στη διάσκεψη τύπου μετά τον αγώνα με την Πάφο, έτσι και σήμερα, σχολίασε το θέμα με τις ευκαιρίες που δημιουργεί η ομάδα και την αναποτελεσματικότητα της. «Χρειάζεται να είμαστε πιο κυνικοί και καλύτεροι όταν έχουμε τις ευκαιρίες να σκοράρουμε, κάτι στο οποίο πρέπει να δουλέψουμε» ήταν η τοποθέτηση σου πάνω στο θέμα. Ξέρει ακριβώς ποιο είναι το πρόβλημα και μαζί με τους παίκτες του δουλεύει πάνω σε αυτό για να διορθωθεί και να μην έρθουν ξανά άλλες απώλειες σαν αυτές με την Πάφο.

Το γεγονός ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο με όμορφους συνδυασμούς, δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο. Είναι λογικό ότι κάπου θα υστερεί η ομάδα, ωστόσο είμαστε βέβαιοι ότι σύντομα θα διορθωθεί αυτό και θα έρθουν και τα εύκολα τέρματα.