Home TOP NEWS Αξίζουν ένα μεγάλο χειροκρότημα…

Αξίζουν ένα μεγάλο χειροκρότημα…


Μετά τα όσα ανέφερε στη διάσκεψη τύπου ο πρόεδρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ήταν λογικό ότι το αγωνιστικό θα περνούσε σε δεύτερη μοίρα. Είναι κρίμα όμως να μην κάνουμε μια αναφορά για την εξαιρετική παρουσία χθες όλων των παικτών, οι οποίοι αξίζουν ένα μεγάλο χειροκρότημα.

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας ξεκίνησαν πολύ δυναμικά το παιχνίδι και έστειλαν από νωρίς το μήνυμα ότι οι τρεις πόντοι τους ανήκουν. Αγωνιζόμενοι απέναντι στην, κατά πολλούς, κορυφαία ομάδα του πρωταθλήματος, έδειξαν στο γήπεδο ότι αυτοί έχουν την καλύτερη ομάδα. Έβγαλαν στον αγωνιστικό χώρο μπόλικο τσαμπουκά και πάθος, όπως ακριβώς απαιτούσε ένα τέτοιου είδους ντέρμπι. Δεν απειλήθηκαν καν από την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος και τα όποια σουτ έγιναν, αποκρούστηκαν με σχετική ευκολία από τον καταπληκτικό χθες Κυριακίδη. Μπροστά στον κόσμο τους κέρδισαν άλλο ένα ντέρμπι φέτος και μπήκαν ξανά δυναμικά στην υπόθεση τίτλου. Και γιατί όχι, αφού απέδειξαν (και) χθες ότι δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τις υπόλοιπες ομάδες.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους για τη μεγάλη προσπάθεια και την πολύ σημαντική νίκη. Ευχόμαστε να συνεχίσουν έτσι, αρχής γενομένης από τη δύσκολη Σαββατιάτικη έξοδο στο «Μακάρειο» με τον Ολυμπιακό.