Home TOP NEWS «Ποτέ μου δεν περίμενα πως η ομάδα που αγάπησα θα μου έκλεινε...

«Ποτέ μου δεν περίμενα πως η ομάδα που αγάπησα θα μου έκλεινε την πόρτα με αυτό τον τρόπο»


Ο Δημήτρης Χριστοφή απέστειλε γραπτή δήλωση, μέσω της οποίας παραθέτει τη δική του θέση αναφορικά με την τροπή που πήρε το θέμα με την ομάδα μας και στέλνει αποχαιρετιστήριο μήνυμα στον κόσμο.

Η γραπτή δήλωση του:

«Ταυτίστηκα με αυτήν την ομάδα όσο κανένας άλλος. Την αγάπησα αληθινά και βαθιά. Ότι αγαπάς όμως σε πληγώνει. Ονειρεύτηκα πως θα τέλειωνα την καριέρα μου φορώντας το τριφύλλι στο στήθος. Ποτέ μου δεν περίμενα πως η ομάδα που τόσο αγάπησα θα μου έκλεινε τη πόρτα με αυτό τον τρόπο. 12 χρόνια με το τριφύλλι, με το περιβραχιόνιο του αρχηγού και με 250+ συμμετοχές έφτασε η μέρα να σας αποχαιρετήσω.

Είχα την ατυχία να έχω ένα σοβαρό τραυματισμό τον Δεκέμβριο του 2018, τραυματισμό που παίκτες χρειάζονται πολύ χρόνο για να επανέλθουν (DEBELE FC BARCELONA) και κάποιοι άλλοι δεν επανέρχονται ποτέ. Ευχαριστώ τον προσωπικό μου ιατρό EricBurrachi και όλους όσους συνέβαλαν να επανέλθω γρήγορα. Τον Μάιο του 2019 ήμουν πανέτοιμος μετά από πολύ αγώνα και προετοιμασία και ήμουν διαθέσιμος για την ομάδα. Παρόλα αυτά δεν είχα αγωνιστικά την στήριξη που περίμενα.

Έβλεπα ανθρώπους να με κατηγορούν αλλά εγώ πάντα σιωπούσα. Ουδέποτε προκάλεσα με τη συμπεριφορά μου και είναι κάτι το οποίο όλοι μου οι συμπαίκτες σε όλα μου τα χρόνια παρουσίας στο ποδόσφαιρο μπορούν να το διαβεβαιώσουν. Θέλω να πιστεύω ότι πρόσφερα πολλά και πάντα ήμουν πιστός στρατιώτης της ομάδας.

Σας ευχαριστώ για όλα όσα περάσαμε μαζί. Πάντα ονειρευόμουν να πανηγυρίσω και άλλους τίτλους με το τριφύλλι και γι’ αυτό έκανα υπομονή και επιμονή όταν δίναμε τις πιο άνισες μάχες να κρατηθούμε σαν ομάδα ζωντανή. Οι αμέτρητες διαδρομές σε κάθε χωριό της Κύπρου για την οικονομική μας σωτηρία και η γνωριμία με τον κάθε ένα από εσάς ξεχωριστά θα μου μείνουν ως γλυκόπικρες αναμνήσεις.

Δυστυχώς για εμένα οι θυσίες μου δεν ανταμείφθηκαν. Τις τελευταίες μέρες γίνεται αναφορά με πολλές ψευδής παραστάσεις, γεγονότα και λόγια που δήθεν λέχθηκαν. Δέχθηκα πυρά τόσο εγώ όσο και η οικογένειά μου χωρίς να υπάρχει οποιοσδήποτε πραγματικός λόγος.

Εύχομαι σε όλους να έχετε μία ομάδα που εσείς επιθυμείτε. Όταν είχα φύγει για την Ελβετία σας είχα πει ΕΙΣ ΤΟ ΕΠΑΝΙΔΕΙΝ. Τώρα δεν θα το επαναλάβω. Ο κύκλος μου ως ποδοσφαιριστής στην ομάδα παρόλο που δεν το επιθυμούσα τελείωσε.

Ευχαριστώ όλους όσους με αγάπησαν και πίστεψαν στον Δημήτρη. Το δικό σας Δημήτρη. Ευχαριστώ επίσης όλους αυτούς που με κατηγορούν και με κατακρίνουν χωρίς να με γνωρίζουν και χωρίς να δουν και τις δύο όψεις του νομίσματος.

Δεν θα πω άλλα. Δεν μου αρέσουν τα πολλά λόγια και είναι κάτι που το έχω αποδείξει.

ΥΓ1. Αναφορικά με τα χρήματα τα οποία μου καταλογίζετε τώρα που μπορώ να μιλήσω σας διαβεβαιώνω ότι ουδέποτε είχα προσωπικά να κάνω με τα λεφτά του κόσμου ούτε και εισέπραξα οποιοδήποτε ποσό. Κάτι τέτοιο δεν αρμόζει στον χαρακτήρα και το ήθος μου.

ΥΓ2. Αναφορικά με ασταθής και ανεπαρκής δηλώσεις περί αγωγών και κακής συμπεριφοράς σας διαβεβαιώνω ότι ουδέποτε ειπώθηκε κάτι τέτοιο από εμένα. Πρόκειται καθαρά για συκοφαντίες που σκοπό είχαν να στρέψουν το κόσμο εναντίων μου. Μου ανακοινώθηκε ότι δεν μπορώ να βοηθήσω και να ψάξω να βρω ομάδα εντός τεσσάρων ημερών πράγμα που αποδεικνύει την όλη αντιμετώπιση που εισέπραξα το τελευταίο διάστημα.

Τελικά τους ρομαντικούς στο ποδόσφαιρο τους κατασπαράζει το σύστημα.

Καλή συνέχεια φίλοι μου.

Σας ευχαριστώ για όλα».