Home TOP NEWS Επιβεβαιώνεται πλήρως η ΟΜΟΝΟΙΑ με τα όσα εξέφρασε στην ανακοίνωση της

Επιβεβαιώνεται πλήρως η ΟΜΟΝΟΙΑ με τα όσα εξέφρασε στην ανακοίνωση της


Ακόμη μια ντροπιαστική σελίδα γράφτηκε χθες στην ιστορία του κυπριακού ποδοσφαίρου. Μέσα στο γενικότερο κλίμα που επικρατούσε τις τελευταίες μέρες, ήρθε και η επίθεση στον ρεφ Κωνσταντίνου, οι διαιτητές αποφάσισαν αποχή και έτσι αναβλήθηκε η αγωνιστική.

Όταν η ΟΜΟΝΟΙΑ ανακοίνωνε προ ημερών κινήσεις οι οποίες στοχεύουν στο να καταδείξουν τη διαφθορά που υπάρχει στο κυπριακό ποδόσφαιρο ώστε να παύσει να υπάρχει, και ότι είναι έτοιμη να φτάσει μέχρι την FIFA και την UEFA, πολλοί έλεγαν ότι θα πρέπει να αποδείξει τα όσα ισχυρίζεται διαφορετικά θα βρεθεί εκτεθειμένη.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν πρόλαβε καν να προχωρήσει και ήδη όσα συμβαίνουν επιβεβαιώνουν πλήρως αυτά τα όποια έθιξε μέσα από την ανακοίνωση της. Αλλοιώσεις αποτελεσμάτων λόγω διαιτησίας, προσυνεννοημένοι αγώνες, παράγοντες ομάδων με ανάμειξη στον υπόκοσμο, διεφθαρμένη ομοσπονδία και γενικά ένα βρώμικο πρωτάθλημα.

Η επ’ αόριστον διακοπή του πρωταθλήματος λόγω της αποχής των διαιτητών μετά την επίθεση που δέχθηκε ο ρεφ Κωνσταντίνου, ήρθε σαν κερασάκι στην τούρτα στο όλο σάπιο σύστημα.

Και ύστερα από όλα αυτά περιμένουμε τον κόσμο να επιστρέψει στα γήπεδα.