Home TOP NEWS Έξι ποδοσφαιριστές στο όριο καρτών…

Έξι ποδοσφαιριστές στο όριο καρτών…


Ο Μίκαελ Ορτέγα δέχθηκε την κίτρινη κάρτα στον αγώνα με την ΑΕΚ και μπήκε κι αυτός στη λίστα με τους παίκτες που είναι στο όριο. Ως γνωστόν κάρτα δέχθηκε και ο Λούφτνερ, ο οποίος θα απουσιάζει από το ντέρμπι με τον Απόλλωνα, ενώ με την κάρτα του Ορτέγα έγιναν έξι οι ποδοσφαιριστές που συμπλήρωσαν τις δύο.

Γιόρντι Γκόμεθ, Τιάγκο Φερέϊρα, Άνταμ Λανγκ, Βίτορ Γκόμες, Έρικ Μποτεάκ και Μίκαελ Ορτέγα είναι οι έξι ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο όριο καρτών. Πρόκειται για παίκτες οι οποίοι είναι βασικοί και σχεδόν αναντικατάστατοι και είναι απαραίτητοι για παιχνίδια όπως είναι τα επερχόμενα. Ήδη η ΟΜΟΝΟΙΑ στερήθηκε τις υπηρεσίες του Ματ με την ΑΕΚ και αύριο θα στερηθεί τον Λούφτνερ, ενώ μετά τον αγώνα με την Πάφο την ερχόμενη εβδομάδα, ακολουθεί άλλο ένα ντέρμπι, αυτό με την Ανόρθωση.

Δεν μπορούμε να ξέρουμε αν αυτό επηρεάσει και την τακτική του Νορβηγού κόουτς, το σίγουρο όμως είναι ότι οι πιο πάνω ποδοσφαιριστές καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, τόσο στο αυριανό παιχνίδι όσο και στα επερχόμενα.