Home TOP NEWS Ευκαιρία για αποδείξεις…

Ευκαιρία για αποδείξεις…


Τον Ερμή Αραδίππου αντιμετωπίζει αύριο η ΟΜΟΝΟΙΑ για το θεσμό του κυπέλλου, εκεί όπου αναμένεται ο Μπεργκ να αλλάξει πολλά πρόσωπα στην ενδεκάδα. Για κάποιους χαρακτηρίζεται ως ευκαιρία για αποδείξεις και πρέπει να εκμεταλλευτούν το κάθε λεπτό στο παιχνίδι.

Πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι ο Νορβηγός προπονητής θα προχωρήσει σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα, δίνοντας χρόνο και ευκαιρίες σε ποδοσφαιριστές που δεν αγωνίστηκαν αρκετά μέχρι τώρα. Οι παίκτες που θα αγωνιστούν με τη σειρά τους έχουν την ευκαιρία να δείξουν στον προπονητή τους ότι αξίζουν. Ειδικά αυτοί που νιώθουν κάπως πιο αδικημένοι για τον χρόνο συμμετοχής, τους δίνεται η δυνατότητα να στείλουν μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση, φτάνοντας απλά στο μάξιμουμ των αγωνιστικών τους δυνατοτήτων.

Μπορεί να δούμε μια εντελώς διαφορετική ενδεκάδα, αυτό όμως δεν αναιρεί το γεγονός ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ ψάχνει σκορ πρόκρισης «καθαρίζοντας» από το πρώτο παιχνίδι. Αυτό αποτελεί και έναν επιπλέον κίνητρο για όσους αγωνιστούν, κάνοντας πράξη δηλαδή το ζητούμενο.