Home TOP NEWS Η ΟΜΟΝΟΙΑ ανακοίνωσε πολύ σοβαρά μέτρα, οι υπόλοιποι;

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ανακοίνωσε πολύ σοβαρά μέτρα, οι υπόλοιποι;


Έχουμε λοιπόν μπροστά μας τα πολύ σοβαρά μέτρα και αποφάσεις που πήρε η ΟΜΟΝΟΙΑ για την κατάσταση στο Κυπριακό Ποδόσφαιρο και τι η ίδια προτίθεται να πράξει.

Όλα όσα καταγγέλλει η ομάδα μας είναι πάρα μα πάρα πολύ σοβαρά. Σε μια πραγματικά ευνομούμενη πολιτεία, αύριο το πρωί ο Γενικός Εισαγγελέας θα έπρεπε να καλέσει τους διοικούντες την ΟΜΟΝΟΙΑ για κατάθεση, διότι στα μάτια μας αυτά που καταγγέλλουν βρίσκονται στα πλαίσια της ποινικής διερεύνησης. Μιας διερεύνησης που έπρεπε να γίνει και να καταλήξει σε πραγματικό αποτέλεσμα εδώ και πολλά χρόνια…

Στο ποδοσφαιρικό κομμάτι όμως, υπάρχουν πολλά παράπονα και πλήρως δικαιολογημένα από πολλές ομάδες. Δεν θα αναφερθούμε σε συγκεκριμένες ομάδες στο παρόν άρθρο διότι ο σκοπός μας εμάς είναι να είμαστε δίπλα από την ομάδα μας. Όμως αν και τώρα δεν βγουν να μιλήσουν, να ισχυροποιήσουν, να ξεκινήσουν ακόμα και πιο έντονη διαδικασία, τότε ας πάψουν επιτέλους να μιλούν.

Θα είναι συνένοχοι στο έγκλημα που επιτελείται στο Κυπριακό Ποδόσφαιρο. Ούτε για φάλτσα σφυρίγματα, ούτε για πέτσινα πέναλτι, ούτε για κόκκινες, ούτε για κίτρινες, ούτε για… κιτρινομπλέ θα έχουν δικαίωμα να μιλούν.

Κύριοι και κυρίες, είναι ή τώρα ή ποτέ. Είσαστε μαζί μας ή με τους άλλους; Αποφασίστε!