Home TOP NEWS Και τώρα η Ανόρθωση

Και τώρα η Ανόρθωση


Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι. Απέναντι στην ΟΜΟΝΟΙΑ την Κυριακή θα βρεθεί η πρωτοπόρος του πρωταθλήματος ομάδα της Ανόρθωσης την οποία και θα επιδιώξουμε να κερδίσουμε ώστε να την πλησιάσουμε στον πόντο.

Παρουσιάζει ιδιαίτερη σταθερότητα φέτος το συγκρότημα του Τιμους Κετσπάια ωστόσο η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει δείξει ότι στην καλή της μέρα μπορεί να παίξει με διαφορά το καλύτερο ποδόσφαιρο από όλες τις ομάδες.

Αυτό πρέπει να γίνει την Κυριακή. Να μπει στο γήπεδο μία ΟΜΟΝΟΙΑ αποφασισμένη για νίκη, μία ΟΜΟΝΟΙΑ η οποία θα παρουσιάσει τον καλό επιθετικό της εαυτό και αν συμβεί τούτο τότε οι πιθανότητες μας για νίκη αυξάνονται.

Η προετοιμασία της ομάδας είναι σε εξέλιξη. Χθες βράδυ όσοι παίκτες δεν αγωνίστηκαν, προπονήθηκαν στο κυρίως γήπεδο του ΓΣΠ. Ετοιμάζει την ομάδα και καταστρώνει τα πλάνα του ο Χένινγκ Μπεργκ έχοντας όλους τους παίκτες στη διάθεση του.

Ήταν πολύ χρήσιμο για τον Χαράλαμπο Κυριακίδη το 90λεπτο που πήρε χθες. Ο νεαρός θα είναι βασικός και την Κυριακή. Από κει και πέρα είναι δεδομένο ότι ο Μπεργκ θα επαναφέρει τους βασικούς στην άμυνα και στο κέντρο. Μεσοεπιθετικά ενδεχομένως να κάνει διαφοροποιήσεις.

Απομένουν άλλες τρεις προπονήσεις και από σήμερα η προετοιμασία για το ντέρμπι στην τελική ευθεία.