Home TOP NEWS Match Report: Στην «λευκή» ισοπαλία απέναντι στην Πάφο στο ΓΣΠ

Match Report: Στην «λευκή» ισοπαλία απέναντι στην Πάφο στο ΓΣΠ


Η ΟΜΟΝΟΙΑ πραγματοποιώντας εμφάνιση κάτω των δυνατοτήτων της έμεινε στο 0-0 με την Πάφο στο ΓΣΠ, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Α’ ημίχρονο

Η πρώτη φάση του αγώνα ήρθε από πλευράς Πάφου και μάλιστα ήταν διπλή. Στο 11ο λεπτό ο Καμπράλ δοκίμασε μακρινό σουτ εκτός περιοχής, με τον Φαμπιάνο να αποκρούει δύσκολα. Στην εξέλιξη της φάσης ο ίδιος παίκτης απείλησε με πλασέ αυτή τη φορά, αναγκάζοντας στον Φαμπιάνο να διώξει σε κόρνερ. Στο 16′ η ΟΜΟΝΟΙΑ είχε την πρώτη της στιγμή, μετά το γύρισμα του Ματ από δεξιά προς στον Ορτέγα στην περιοχή, το σουτ του Κολομβιανού κόντραρε σε σώματα και απομακρύνθηκε. Στο 30ο λεπτό η επόμενη φάση και πάλι με τον Ορτέγα. Επικίνδυνη σέντρα του Λέτσιακς από αριστερά, έδιωξε αρχικά ο Λαφράνς, με τον Ορτέγα να πιάνει μπάλα και να επιχειρεί πλασέ, μάζεψε όμως ο Ρούντκο. Δύο λεπτά μετά, ο Φιλιώτης δοκίμασε ένα πλασέ εκτός περιοχής, μάζεψε εύκολα όμως ο Φαμπιάνο. Στο 37′ ο Μποτεάκ έχασε μια πολύ καλή ευκαιρία μετά την κάθετη πάσα του Βίτορ, με το πλασέ του Γάλλου να περνάει άουτ. Ένα λεπτό μετά, ο Τιάγκο επιχείρησε ένα σουτ μέσα από την περιοχή, το οποίο κόντραρε σε σώματα και οι αμυνόμενοι της Πάφου απομάκρυναν. Στο 44ο λεπτό, ο Μαυρίας δοκίμασε ένα σουτ εκτός περιοχής, ψηλά άστοχα η μπάλα. Αυτή ήταν και η τελευταία φάση του ημιχρόνου.

Β’ ημίχρονο

Με το «καλημέρα» του β’ μέρους η ΟΜΟΝΟΙΑ έχασε σπουδαία ευκαιρία με τον Ματ στο 48′. Εκτέλεση κόρνερ από τον Μποτεάκ, ο Ντάρμπισαϊαρ έπιασε το κεφάλι, με τον Ρούντκο να πραγματοποιεί μια σπουδαία επέμβαση. Στο 52ο λεπτό, ο Χούμποτσαν δοκίμασε ένα σουτ εκτός περιοχής, με την μπάλα να περνά ψηλά άουτ. Στο 56′ και έπειτα από σέντρα του Μποτεάκ από αριστερά, ο Ματ έπιασε εκτός ισορροπίας κεφαλιά και η μπάλα πέρασε άουτ. Ένα λεπτό μετά, ο Λέτσιακς έκανε τη σέντρα, η μπάλα πέρασε, το σουτ του Μποτεάκ όμως έφυγε ψηλά άουτ. Στο 64′ η Πάφος είχε την πρώτη της ευκαιρία στο β’ μέρος. Σέντρα του Σιρόκ από δεξιά, η μπάλα πέρασε το σουτ του Καμπράλ βρήκε σε σώματα και έφυγε σε κόρνερ. Στο 66ο λεπτό, η μπάλα έσκασε μπροστά στον Μποτεάκ, ο οποίος έπιασε με τη μια του σουτ, του οποίο πέρασε λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Ρούντκο. Στο 72ο λεπτό η Πάφος απείλησε, με τον Σιρόκ να επιχειρεί μακρινό σουτ και την μπάλα να περνά ελάχιστα δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Φαμπιάνο. Στο 75′ ο Μπεσάρα δοκίμασε σουτ εκτός περιοχής, με την μπάλα να περνάει άουτ. Στο 82ο λεπτό, ο Μποτεάκ εκτέλεσε το κόρνερ, ο Ματ έπιασε το κεφάλι και η μπάλα πέρασε άουτ. Ένα λεπτό μετά, ο Μποτεάκ και πάλι βγήκε τετ α τετ με τον Ρούντκο, το πλασέ του όμως αποκρούστηκε από τον αντίπαλο πορτιέρο. Στην εξέλιξη της φάσης, ο Εζρά έκανε τη σέντρα από αριστερά, η κεφαλιά του Μποτεάκ κόντραρε σε σώματα και έφυγε σε κόρνερ. Στο 90ο λεπτό, ο Κωνσταντίνου έκανε σουτ εκτός περιοχής με τον Φαμπιάνο να αποκρούει δύσκολα.

Συμπερασματικά

Οδυνηρές είναι σαφώς οι απώλειες για την ΟΜΟΝΟΙΑ η οποία αν και συνολικά ήταν κάπως καλύτερη από την αντίπαλο της στο 90ολεπτο έφτιαξε πολύ λίγες φάσεις μπροστά στο αντίπαλο τέρμα, ουσιαστικά η καλύτερη της στιγμής ήρθε στο 83ο λεπτό με τον Μποτεάκ, η Πάφος διάβασε καλά το παιχνίδι και περιόρισε τους επιθετικούς μας με αποτέλεσμα στο τέλος της βραδιάς το τελικό αποτέλεσμα να κρίνεται ως φυσιολογικό βάση εικόνας του παιχνιδιού. Δεν υπάρχει χρόνος για απογοήτευση καθώς οι υποχρεώσεις της ομάδας είναι μαζεμένες. Την Τετάρτη η ΟΜΟΝΟΙΑ δίνει αγώνα κυπέλλου με τον Ερμή και την Κυριακή έχουμε ντέρμπι μπροστά μας με την Ανόρθωση. Στα αξιοσημείωτα η είσοδος του Εζρά στο γήπεδο για ένα περίπου 15 λεπτο, ύστερα από δυόμιση μήνες. Καμία κάρτα δεν δέχθηκαν οι ποδοσφαιριστές μας που ήταν στο όριο. Στο 83ο λεπτό υπάρχει μία φάση στην οποία ο Κακουλλής φαίνεται να ανατρέπεται στην περιοχή ωστόσο ο διαιτητής άφησε το παιχνίδι να συνεχιστεί.