Home TOP NEWS Μπεργκ: «Χαρούμενοι που κερδίσαμε την καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα»

Μπεργκ: «Χαρούμενοι που κερδίσαμε την καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα»


Στη καθιερωμένη διάσκεψη τύπου μετά από κάθε αγώνα βρέθηκε ο Χένινγκ Μπεργκ, κληθείς να σχολιάσει το σημερινό ντέρμπι κόντρα στην Ανόρθωση. Ο προπονητής της ομάδας μας αναφέρθηκε στην εξέλιξη της αναμέτρησης, στο αποτέλεσμα, αλλά και στη συνολική παρουσία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Είμαστε χαρούμενοι με το αποτέλεσμα απέναντι σε μία ομάδα η οποία ήταν μακράν η καλύτερη στο πρωτάθλημα και σε αβθμούς και σε απόδοση. Εμείς είμαστε σε διαδικασία βελτίωσης και είναι ένα μεγάλο βήμα. Η Ανόρθωση είναι καλή ομάδα όμως βγήκαμε μπροστά. Στο πρώτο ημίχρονο ελέγξαμε στο παιχνίδι όμως μας έλειψε η τελική πάσα. Στο δεύτερο μπήκε το γρήγορο γκολ. Πιέσαμε και αμυνθήκαμε καλά. Είδαμε και τον Κυριακίδη να παρουσιάζει σήμερα αυτά ου δείχνει στην προπόνηση και είμαι ικανοποιημένος. Είμαστε σε καλή φόρμα. Σήμερα πήραμε το αποτέλεσμα. Ξέρουμε ότι κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό όμως σήμερα είναι καλό το ότι κερδίσαμε τους πρωτοπόρους».

Η σημασία της νίκης ενόψει της συνέχειας… «Αυτό το παιχνίδι μας έδωσε 3 βαθμούς άρα οι παίκτες αποκτούν αυτοπεποίθηση από αυτό. Ξέρουν οι παίκτες μας ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Με τον Απόλλων είμαστε καλοί, παίξαμε με την Πάφο δεν σκοράραμε, σήμερα όμως το κάναμε. Είμαστε χαρούμενοι με την πρόοδο μας όμως όταν κερδίζουμε τα παιχνίδια μας αυτό είναι ακόμη καλύτερο. Δεν σκέφτομαι τους αντιπάλους που έχουμε στο μέλλον να παίξουμε αλλά τον επόμενο μας».

Για μεταγραφικά… «Έχουμε λίγες μέρες. Θα δούμε. Αν βρούμε κάτι καλό θα προχωρήσουμε. Είδατε σήμερα τον Κυριακίδη, ένα παιδί χωρίς εμπειρία πως ανταποκρίθηκε και μπράβο του. Μπράβο και στον προπονητή. Θέλω να πως και για την ατμόσφαιρα. Ο κόσμος έδωσε βοήθεια σήμερα σε κρίσιμα σημεία του παιχνιδιού».

Σε βίντεο οι δηλώσεις του:

Απάντηση σε δημοσιογραφικές ερωτήσεις: 

Για τα μεταγραφικά: