Home TOP NEWS Μπεργκ: «Το επόμενο βήμα είναι να μάθουμε να κερδίζουμε τέτοια παιχνίδια»

Μπεργκ: «Το επόμενο βήμα είναι να μάθουμε να κερδίζουμε τέτοια παιχνίδια»


Στη καθιερωμένη διάσκεψη τύπου μετά από κάθε αγώνα βρέθηκε ο Χένινγκ Μπεργκ, κληθείς να σχολιάσει το σημερινό παιχνίδι κόντρα στην Πάφο. Ο προπονητής της ομάδας μας αναφέρθηκε στην εξέλιξη της αναμέτρησης, στο αποτέλεσμα, αλλά και στη συνολική παρουσία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Δεν ήμαστε ευχαριστημένοι Δεν είχαμε πολλές ευκαιρίες. Δεν περιμέναμε να βρούμε 500 ευκαιρίες όμως μπορούσαμε να σκοράρουμε σε κάποιες καλές φάσεις. Τέτοια παιχνίδια πρέπει να τα κερδίζουμε. Το επόμενο βήμα είναι να μάθουμε να κερδίζουμε ματς όπως το σημερινό. Πριν τα Χριστούγεννα το κάναμε όχι όμως τώρα. Είμαι χαρούμενος για την προσπάθεια. Θα μπορούσαμε να πάρουμε ένα πέναλτι κι όμως δεν το πήραμε. είχαμε 5 πέναλτι εναντίον μας φέτος ενώ πήραμε μόνο ένα. Είχαμε ένα πέναλτι στο τέλος με τον Κακουλλή και δεν μας δόθηκε. Κάνουμε φάσεις, μπαίνουμε στην περιοχή του αντιπάλου όμως δεν παίρνουμε τα πέναλτι και αυτό είναι κάτι παράξενο. Ίσως πρέπει να φτιάχνουμε περισσότερες ευκαιρίες».

Για τις λίγες ευκαιρίες συνολικά στο παιχνίδι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και το προβλεπτό της παιχνίδι… «Δεν νομίζω ότι είμαστε στο επίπεδο να δημιουργούμε ευκαιρίες συνεχόμενες. Ακόμα εξελισσόμαστε. Πρέπει να βρούμε ομοιογένεια, ποιότητα και ενέργεια ακόμη περισσότερο. Λέω όμως ξανά ότι είχαμε ευκαιρίες σήμερα για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Θα είναι καλά να κυριαρχούμε στα παιχνίδια, είχαμε καλή παρουσία με Απόλλωνα και άλλες ομάδες και μπορούσαμε να κερδίσουμε. Δεν νομίζω ότι μπορούμε ακόμη να είμαστε απόλυτα επιβλητικοί στα παιχνίδια, δεν φτάσαμε ακόμη εκεί. Δεν μπορούμε ακόμη να σκοτώνουμε τον αντίπαλο σε αυτό το σημείο που βρισκόμαστε. Πρέπει να πούμε μπράβο και στην Πάφο για την προσπάθεια της. Είμαστε σίγουρα απογοητευμένοι για το αποτέλεσμα όμως συνεχίζουμε».

Σε βίντεο οι δηλώσεις του: