Home TOP NEWS Όχι κύριοι, αυτή τη φορά δεν θα μας φιμώσετε, δεν θα μας...

Όχι κύριοι, αυτή τη φορά δεν θα μας φιμώσετε, δεν θα μας εκφοβίσετε!


Εχθές ο Σταύρος Παπασταύρου έριξε βόμβες στα θεμέλια του σάπιου οικοδομήματος του Κυπριακού Ποδοσφαίρου. Όλοι τα συζητάμε. Όλοι τα γνωρίζουμε. Όλοι τα βλέπουμε με τα μάτια μας. Όταν όμως ο Πρόεδρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ καταθέτει αυτά που κατέθεσε εχτές στη διάσκεψη τύπου το πράγμα σοβαρεύει πολύ.

Ποιος όμως μίλησε πρώτος για στάβλο του Αυγεία; Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας τον κάλεσαν για κατάθεση; Ένας θεσμός που εκ της θέσεως του έχει γνώση και δύναμη. Ουδείς ασχολήθηκε στην πραγματικότητα. Τώρα όμως βγαίνει ο πρώην πρόεδρος του Αποέλ και ζητά στοιχεία, ζητά παραμονή στη χώρα, να μιλήσει ή να ανακαλέσει η ΟΜΟΝΟΙΑ…

Αυτό δεν είναι προσπάθεια εκφοβισμού και φίμωσης;

Μέχρι σήμερα η αστυνομία δέχτηκε σχεδόν 100 φακέλους. Πόσοι πήγαν δικαστήριο;

Οι δικαστικοί κανόνες μερικές φορές κάνουν πολύ δύσκολη την εκδίκαση των υποθέσεων αυτών. Αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι δεν ισχύουν.

Το Αποέλ και οι δορυφόροι του μπορούν να τοποθετούνται όπως επιθυμούν, υπάρχει όμως κράτος και θεσμοί σε αυτόν τον τόπο και με τις δηλώσεις του εχτές ο Σταύρος Παπασταύρου τους έριξε το μπαλάκι, εννοώντας εμμέσως πλην σαφώς πως δεν τους εμπιστεύεται.

Και αναρωτιόμαστε, στις εκθέσεις της η ΚΟΠ προς τον αθλητικό δικαστή κάθε αγωνιστική έχει στοιχεία απόδειξης για τις παραβάσεις;

Η ΟΜΟΝΟΙΑ στην πραγματικότητα ποτέ δεν ανέφερε πώς την ενδιαφέρει το ποινικό μέρος της υπόθεσης. Αυτό που ενδιαφέρει την ΟΜΟΝΟΙΑ είναι αυτό που είπε και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Να καθαρίσει ο στάβλος του Αυγεία! Φτάνει πια να κερδοσκοπούν και να ελέγχουν τους πάντες και τα πάντα συγκεκριμένα πρόσωπα.

Ο ίδιος ο Πρόεδρος της ΚΟΠ δεν μίλησε στην αρχή του πρωταθλήματος για αλλοιωμένα αποτελέσματα και βαθμολογία; Τι έκαναν από τότε; Την απάντηση την γνωρίζετε…

Γιατί τόσα χρόνια με τόσες καταγγελίες να έχουν γίνει, τόσους φακέλους να έχουν παραληφθεί δεν έχει ανοίξει ένας λογαρισμός προέδρου ομάδας και σωματείου για να επιβεβαιώσουν οι αρχές το νόμιμο του πράγματος;

Στη διάσκεψη ο Σταύρος Παπασταύρου μίλησε και για ποσά. Δεν ήταν τυχαία η αναφορά. Τα ποσά αυτά είναι μεγαλύτερα ή ανταγωνιστικότερα των ποσών που ακούγεται πως κυκλοφορούν στην πιάτσα για εξαγορές παιχτών, διαιτητών και αγώνων. Τώρα λοιπόν θα υπάρξει ανταγωνισμός. Καθαρός και με τον νόμο.

Τέλος αυτό που είναι καλά να έχει στο μυαλό του ο λαός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι πως τι είναι «Δημόσια Βλάβη» το βλέπουμε εδώ και χρόνια στο Κυπριακό Ποδόσφαιρο και δεν θα το κρίνει ο όποιος δορυφόρος του Αποέλ. Υπάρχουν θεσμοί και κράτος κύριοι. Μπορεί να κυβερνάτε 7 χρόνια αλλά το κράτος δεν είσαστε εσείς!

Ο Παπασταύρου απασφάλισε και είναι φανερό πως θα το πάρει μέχρι τέλους το θέμα. Αναμένουμε τις εξελίξεις…