Home TOP NEWS Post Game: Κρατά το χειροκρότημα στο τέλος και ετοιμάζει αντίδραση για τα...

Post Game: Κρατά το χειροκρότημα στο τέλος και ετοιμάζει αντίδραση για τα όσα φάλτσα έγιναν στο «Τσίρειο»


Δεν άξιζε να χάσει το χθεσινοβραδινό ντέρμπι με τον Απόλλωνα η ΟΜΟΝΟΙΑ. Το τελικό 2-1 σε καμία περίπτωση δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα ενός αγώνα στον οποίο η ομάδα του Χένινγκ Μπεργκ ήταν συνολικά καλύτερη από τον αντίπαλο της, κράτησε την μπάλα και ήταν στο μεγαλύτερο διάστημα στην επίθεση ωστόσο της έλειψε το καθαρό μυαλό στο επιθετικό τρίτο του γηπέδου.

Η προσπάθεια της ομάδας αναγνωρίστηκε στο τέλος από τον κόσμο ο οποίος χειροκρότησε τους ποδοσφαιριστές όμως ήταν φυσιολογική και η αντίδραση για τις διαιτητικές αποφάσεις του Σωτηρίου.

Το παιχνίδι άρχισε με τους γηπεδούχους να μπαίνουν πιο δυνατά στο γήπεδο. Ήταν ωστόσο θέμα χρόνου να ισορροπήσει η ΟΜΟΝΟΙΑ το παιχνίδι και όταν αυτό συνέβη ήταν πάρα πολύ καλή.  Είχε μία καλή εκτέλεση κόρνερ με τον Γκόμεθ, φάση στην οποία ο Ζελάγια φαίνεται να παίζει με το χέρι, είχε καθαρό τράβηγμα ο Ματ από τον Σελίμοβιτς και σαφώς υπήρχε παράβαση και σε ένα σημείο στο οποίο η ΟΜΟΝΟΙΑ έλεγχε το ρυθμό ήρθε το πέναλτι που έδωσε ο Σωτηρίου, λανθασμένη απόφαση σε μία φάση που βλέπουμε στα παιχνίδια δεκάδες φορές.

Ο Ντάρμπισαϊαρ έχασε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει σε τετ-α-τετ με τον Μολ στη συνέχεια και ακολούθως τρομερή απόκρουση πραγματοποίησε ο Φαμπιάνο ύστερα από κεφαλιά του Ζελάγια.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΟΜΟΝΟΙΑ έψαξε την ισοφάριση και έχασε κραυγαλέα ευκαιρία με τον Ματ ο οποίος πλάσαρε από κοντά τον Μολ όμως η μπάλα κτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι. Απείλησε μετά και ο Τιάγκο με ένα σουτ μέσα από την περιοχή. Η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν στην επίθεση και σε μία ανύποπτη φάση και πάλι οι γηπεδούχοι σκόραραν. Αρχικά έγινε λάθος εκτίμηση της φάσης από τον Φαμπιάνο, ο οποίος θα πρέπει να πούμε ότι είχε δύο εκπληκτικές αποκρούσεις στο δεύτερο ημίχρονο, έχασε τη μπάλα μέσα από τα χέρια του και ο Φακούντο ήρθε με επικίνδυνο τάκλιν να βάλει τη μπάλα στα δίκτυα με το φάουλ να ήταν οφθαλμοφανέστατο.

Χάθηκε μεγάλη ευκαιρία με κεφαλιά του Μποτεάκ για να μειώσουμε κάτι που κατάφερε στο τέλος ο Ματ ήταν όμως αργά.

Τα βήματα προόδου της ΟΜΟΝΟΙΑ μέσα σε αυτό το μικρό χρονικό διάστημα, από το καλοκαίρι μέχρι σήμερα, είναι εμφανή. Σε ένα παιχνίδι με τόσο υψηλές απαιτήσεις η ομάδα μας ήταν καλύτερη και θα μπορούσε να φύγει ακόμα και με αυτή τη νίκη.

Σαφώς δεν θα τα βάψουμε μαύρα, ακολουθεί πολύ δύσκολη συνέχεια και θα πρέπει όλοι να είμαστε δυνατοί για να επιστρέψουμε στις επιτυχίες.

Χάνει τους Γκόμεθ και Λανγκ από τον επόμενο αγώνα με την Πάφο ο Μπεργκ, λόγω τιμωρίας. Ο Νορβηγός πραγματοποίησε μία αλλαγή στο παιχνίδι. Έβαλε τον Κακουλλη στη θέση του Ορτέγα.

Ετοιμάζει αντίδραση η διοίκηση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για την κάκιστη διαιτησία του Λούκα Σωτηρίου. Αυτό προαναγγέλθηκε χθες βράδυ αμέσως μετά τον αγώνα από τον εκπρόσωπο τύπου Ανδρέα Δημητρίου.