Home TOP NEWS Σημαντικό το λάθος του, αλλά ας μην τον στήσουμε στον τοίχο

Σημαντικό το λάθος του, αλλά ας μην τον στήσουμε στον τοίχο


Σε ένα μεγάλο και ασυνήθιστο λάθος προέβη στο χθεσινό ντέρμπι ο Φαμπιάνο Ριμπέϊρο. Ο πορτιέρο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έχασε μέσα από τα χέρια του μια εύκολη μπαλιά και στην επαναφορά δέχθηκε το γκολ, το οποίο «τελείωσε» το παιχνίδι.

Ότι έγινε ξεκάθαρο φάουλ στον Φαμπιάνο από τον Φακούντο είναι ξεκάθαρο και αντιληπτό από όλους. Στο παρόν άρθρο δεν θα σχολιάσουμε το λάθος του διαιτητή, αλλά αυτό του Φαμπιάνο, ο οποίος δεν μας συνήθισε σε τέτοια λάθη. Από την πρώτη μέρα που ήρθε στην ΟΜΟΝΟΙΑ παρουσιάζεται εξαιρετικός και είναι από τους σταθερά καλούς παίκτες της ομάδας. Χθες όμως έκανε το πρώτο του σοβαρό λάθος και ήταν αυτό που έδωσε το δικαίωμα στον Απόλλωνα να σφραγίσει τη νίκη. Μέχρι εκεί όμως. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να τον στήσουμε στον τοίχο για ένα λάθος του, τη στιγμή που έχει σώσει την ομάδα τόσες φορές. Εξάλλου ακόμα και στο χθεσινό παιχνίδι πραγματοποίησε δύο σπουδαίες επεμβάσεις στο φινάλε του πρώτου μέρους κρατώντας ζωντανή την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Ο ίδιος το αναγνωρίζει και θα δουλέψει για να μην επαναλάβει ξανά τέτοιου είδους λάθη. Μέχρι τώρα ήταν ο φύλακας άγγελος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και έτσι θέλουμε να συνεχίσει.