Home TOP NEWS Σωστή νοοτροπία και… έτοιμοι όταν τους ζητηθεί

Σωστή νοοτροπία και… έτοιμοι όταν τους ζητηθεί


Έτοιμος όποτε του το ζητήσει ο προπονητής του επιδικώνει να είναι ο Τόμας Χούμποτσαν. Παρά το γεγονός ότι έως τώρα δεν θεωρήθηκε ανάμεσα στους βασικούς, ο Σλοβάκος αμυντικός παίρνει την ευκαιρία του και για πρώτη φορά φέτος θα παίξει σε δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι στην εντεκάδα, τρίτο συνολικά.

Είναι η νοοτροπία που ισχύει εντός της ομάδας και αυτό φάνηκε τόσο με τον Ορτέγα ο οποίος έκανε αρκετό διάστημα μέχρι να αρχίσει ο Μπεργκ να τον επιστεύεται, φάνηκε και με τον Κακουλλή όταν ο νεαρός κλήθηκε να μπει στην εντεκάδα με την ΑΕΚ.

Γενικότερα ο Μπεργκ επιδιώκει να κρατάει τους παίκτες του συνεχώς σε εγρήγορση και τους στέλνει συνεχώς το μήνυμα ότι όταν χρειαστούν θα πρέπει να είναι έτοιμοι να ανταποκριθούν. Μέσα από την αναφορά του Χούμποτσαν σήμερα ο οποίος είπε… «Κανονικά όταν ένας ποδοσφαιριστής αγωνίζεται συνεχώς οι εμφανίσεις γίνονται συνεχώς καλύτερες. Αλλά αυτή τη στιγμή η ομάδα απέδιδε πάρα πολύ καλά και έγω έμπαινα στο παιχνίδι όποτε ήταν αναγκαίο. Έτσι, προετοίμασα τον εαυτό μου για να βοηθώ την ομάδα να βρίσκεται ψηλά στη βαθμολογία και να κάνω το καλύτερο για αυτήν».

Σωστή τοποθέτηση από έναν παίκτη μάλιστα με καλό ποδοσφαιρικό παρελθόν και ο οποίος ήρθε ως ένα από τα δυνατά ονόματα φέτος στην ΟΜΟΝΟΙΑ.