Home TOP NEWS Στην άκρη όλα τα υπόλοιπα, το μυαλό μόνο στην Ανόρθωση

Στην άκρη όλα τα υπόλοιπα, το μυαλό μόνο στην Ανόρθωση


Πολλά είναι τα εξωαγωνιστικά ζητήματα που απασχολούν τον φίλαθλο κόσμο, μετά και τα όσα διαδραματίζονται τις τελευταίες μέρες στο κυπριακό ποδόσφαιρο. Τα αφήνουμε όμως όλα στην άκρη, μιας και ακολουθεί ένα πολύ μεγάλο ντέρμπι με την Ανόρθωση και εκεί πρέπει να επικεντρωθούμε.

Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο επαναρχίζει η δράση στο πρωτάθλημα, με τη διεξαγωγή της 17ης αγωνιστικής που αναβλήθηκε την περασμένη εβδομάδα, λόγω της αποχής των διαιτητών. Συνέβησαν πολλά τις τελευταίες μέρες γύρω από το ποδόσφαιρο της Κύπρου που σηκώνουν μεγάλη συζήτηση. Για την ώρα τα αφήνουμε όλα στο περιθώριο και βλέπουμε μόνο το παιχνίδι με την Ανόρθωση. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να μας επηρεάσουν και το μυαλό όλων πρέπει να περιστρέφεται γύρω από το ντέρμπι.

Την Κυριακή η ΟΜΟΝΟΙΑ δίνει το πιο σημαντικό της παιχνίδι μέχρι το επόμενο και οτιδήποτε άλλο θέμα μας απασχολήσει πλην του ντέρμπι, μόνο κακό θα κάνει. Μετά την Ανόρθωση όλα τα υπόλοιπα, ενώ υπάρχει και η προγραμματισμένη διάσκεψη του Παπασταύρου την επομένη του αγώνα και εκεί θα ανοίξει ξανά η συζήτηση.