Home TOP NEWS Συνεχίζονται οι μεταγραφικές διεργασίες…

Συνεχίζονται οι μεταγραφικές διεργασίες…


Το κεφάλαιο ενίσχυσης είναι πλέον στην πρώτη γραμμή των συζητήσεων στις τάξεις των φίλων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Έχουμε ήδη μπει στο δεύτερο δεκαήμερο του Ιανουαρίου και η αναμονή ολοένα και μεγαλώνει.

Οι προσθήκες είναι δεδομένο ότι θα γίνουν. Η απόκτηση αριστερού ακραίου μεσοεπιθετικού έχει τεθεί ως προτεραιότητα από την ομάδα προγραμματισμού και γίνεται καθημερινή δουλειά ώστε να ολοκληρωθεί η πρώτη μεταγραφή το συντομότερο δυνατό και ο ποδοσφαιριστής που θα έρθει να ενισχύσει άμεσα την ομάδα.

Είχαμε γράψει και πριν από μερικές μέρες ότι οι υποψήφιοι για τη συγκεκριμένη θέση είναι δύο και υπάρχει αισιοδοξία ότι θα υπάρξει θετική κατάληξη με έναν εξ αυτών.

Από κει και πέρα, έχει λεχθεί επανειλημμένα ότι δεν θα αποκτηθεί παίκτης απλά για να κάνει η ομάδα μεταγραφή. Θα έρθει κάποιος ο οποίος θα μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της ομάδας και να την ανεβάσει επίπεδο. Διαβάζουμε συνεχώς δημοσιεύματα που αναφέρονται σε απόκτηση ανασταλτικού μέσου αλλά και επιθετικού.

Κινήσεις θα γίνουν μόνο εάν εντοπιστεί ποδοσφαιριστή ο οποίος να πληροί τα κριτήρια που θέτει η ομάδα προγραμματισμού. Για την ώρα η απόκτηση εξτρέμ αλλά και τερματοφύλακα κάτω των 22 ετών είναι οι μεταγραφές που προέρχουν.