Home TOP NEWS Βγήκε ήδη το πλάνο ενόψει Πάφου – Φωτορεπορτάζ από την προπόνηση

Βγήκε ήδη το πλάνο ενόψει Πάφου – Φωτορεπορτάζ από την προπόνηση


Ο Χένινγκ Μπεργκ έχει καταλήξει στον τρόπο με τον οποίο θα παρατάξει την ΟΜΟΝΟΙΑ την ερχόμενη Παρασκευή στον αγώνα με την Πάφο θέλοντας να την οδηγήσει στην επιστροφή της στις επιτυχίες.

Μέσα από τις τελευταίες προπονήσεις, η σημερινή έγινε σε δύσκολες καιρικές συνθήκες, φανέρωσε και τις προθέσεις του κυρίως σε ότι αφορά στο πως θα αντικαταστήσει τον Γιόρντι Γκόμεθ. Αυτό δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε αν και τα σενάρια τα έχουμε αναφέρει τις προηγούμενες μέρες.

Το θετικό για τον Νορβηγό είναι πως δεν προκύπτει κάποιο απρόοπτο και αύριο θα προπονήσει ξανά την ομάδα του για τελευταία φορά πριν από το παιχνίδι της Παρασκευής.

Έχουν σκύψει όλοι τα κεφάλια κάτω αυτές τις μέρες, δούλεψαν πολύ σκληρά και δείχνουν αποφασισμένοι να βγάλουν αντίδραση μετά και την ήττα από τον Απόλλωνα οπότε θα πρέπει να περιμένουμε μία ιδιαίτερα πεισμωμένη ΟΜΟΝΟΙΑ μεθαύριο το βράδυ.

Η μοναδική αμφιβολία σε ότι αφορά στις επιλογές του Μπεργκ έχει να κάνει με τον αντικαταστάτη του Γιόρντι ωστόσο ότι κι αν επιλέξει να κάνει είμαστε σίγουροι ότι θα είναι αποδοτικό.

Δείτε εικόνες από την πρωινή προπόνηση: