Home TOP NEWS Χένινγκ Μπεργκ: «Είναι ένα μάθημα για εμάς»

Χένινγκ Μπεργκ: «Είναι ένα μάθημα για εμάς»


Στην καθιερωμένη διάσκεψη τύπου μετά τον αγώνα ο Χένιγνκ Μπεργκ, αναφέρθηκε στην εξέλιξη του αγώνα, την παρουσία της ομάδας αλλά και τη συνέχεια του πρωταθλήματος

Αναλυτικά οι δηλώσεις του

«Συγχαρητήρια στον Εθνικό για τη νίκη. Για τη μάχη που έδωσε. Σήμερα δεν είχαμε την ποιότητα που δείξαμε συνήθως. Είχαμε ευκαιρίες δεν σκοράραμε και δεχτήκαμε τέρματα που συνήθως δεν δεχόμαστε. Κάνουμε καλή πορεία. Αυτή η ομάδα έδειξε καλό πρόσωπο φέτος, είναι ένα μάθημα για εμάς. Πρέπει να μάθουμε να παίζουμε όταν βρισκόμαστε σε αυτή τη θέση. Θέλαμε περισσότερη ποιότητα, ηρεμία, δεν μπορέσαν οι παίκτες να το κάνουν. Οι παίκτες τα έδωσαν όλα όμως μας έλειπε η ηρεμία. Είμαστε σε μία καλή θέση και θέλουμε να συνεχίσουμε τη βελτίωση. Είναι κι αυτά μέσα. Συνεχίζουμε».

Αν επηρέασε η αποχώρηση Γκόμεθ: «Δεν ξέρω. Είναι καλός παίκτης, σημαντικός. Παίξαμε ξανά χωρίς τον Γκόμεθ και είμασταν καλοί. Ακόμα κι όταν ήταν στο γήπεδο πάλι έλειπε η ηρεμία. Βρήκαμε ευκαιρίες και χωρίς αυτόν στο γήπεδο. Ίσως οι παίκτες μας το ήθελαν πολύ σήμερα και ένοιωθαν πίεση και δεν είχαν την ακρίβεια για να πετύχουν γκολ. Μαθαίνουμε και την επόμενη φορά που θα είμαστε σε αυτό το σημείο θέλουμε να το διαχειριστούμε καλύτερα».

Για διαιτησία: «Δεν νομίζω ότι προκάλεσε μεγαλύτερη πίεση. Ίσως μπορούσαν να ήταν διαφορετικές οι αποφάσεις. Εμείς επικεντρωνόμαστε στα δικά μας. Ότι κι αν γίνεται πρέπει να καταφέρνουμε να σκοράρουμε. Μπορούσαμε να σκοράρουμε περισσότερο. Μπορούσαμε και καλύτερα».

Βίντεο με τις δηλώσεις του: