Home TOP NEWS Χένινγκ Μπεργκ: “Πολύ καλή η νοοτροπία μας…”

Χένινγκ Μπεργκ: “Πολύ καλή η νοοτροπία μας…”


Στην καθιερωμένη διάσκεψη τύπου μετά τον αγώνα ο Χένινγκ Μπεργκ αναφέρθηκε στην παρουσία της ομάδας και το αποτέλεσμα στο παιχνίδι με την ΕΝΠ, ενώ μίλησε και για την συνέχεια της προσπάθειας που θα κάνει η ΟΜΟΝΟΙΑ μέχρι την υλοποίηση των στόχων της.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

«Είμαστε πού χαρούμενοι για τη νίκη. Είχαμε κάποια δύσκολα αποτελέσματα όμως η απόδοση μας στα παιχνίδια μετά τις γιορτές ήταν καλή. Αφήνουμε πίσω την περίοδο που δεν κερδίζαμε. Είμαι χαρούμενος με την απόδοση, μπορούσαμε για περισσότερα γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Είναι καλύτερο να δημιουργείς ευκαιρίες παρά να μην κάνεις τίποτα. Ικανοποιημένος για το γεγονός ότι ανταποκριθήκαμε στα παιχνίδια των τελευταίων ημερών και με τους παίκτες. Αλλάξαμε την ομάδα και αυτοί που έπαιξαν ήταν σταθεροί. Μπορούμε να πετύχουμε. Είναι καλό το ότι είδα τον Λόιζο να σκοράρει και αν συνεχίσει να δουλεύει σκληρά μπορεί να γίνει πολύ καλός παίκτης. Έχουμε νεαρούς, τους βλέπουμε στις προπονήσεις και ξέρουμε τι μπορούν να κάνουμε. Τώρα έχουμε το Αποέλ. Είμαστε σε μία καλή θέση και είναι σημαντικό το ότι επανήλθαμε στις νίκες».

Για την απώλεια των ευκαιριών: «Είναι καλό για την ομάδα να δημιουργεί ευκαιρίες. Είχαμε όντως ευκαιρίες και με λίγο περισσότερο συγχρονισμό και καλύτερες κινήσεις θα μπορούσαμε για πολλά γκολ. Τρία τέρματα σήμερα είναι καλό. Θα μπορούσε να ήταν 3-0 στο ημίχρονο. Οι επιθέσεις μας ήταν καλές, η νοοτροπία μας ήταν καλή. Μετά την ήττα με τον Εθνικό και την ισοπαλία με την ΑΕΛ δεν ήταν εύκολο για τους παίκτες. Κάποιοι παίκτες έπαιξαν Κυριακή , Τετάρτη και Σάββατο. Έχουμε καλή ομάδα, παίκτες με προσωπικότητες. Τώρα έχουμε 9 μέρες μπροστά μας να προετοιμαστούμε για τον αγώνα με το Αποέλ». 

Για τους τραυματίες: «Τίποτα ιδιαίτερο με τον Χούμποτσαν. Θα είναι έτοιμος με το Αποέλ. Ο Γιόρντι είναι κοντά και ενδεχομένως να είναι έτοιμος με το Αποέλ. Ο Μαρίνος είναι ανταγωνιστικός στις προπονήσεις και θα τον έχουμε σύντομα. Είναι καλό να έχουμε επιλογές σίγουρα. Είμαι χαρούμενος σήμερα. Θα αναφερθώ στην ανταπόκριση του Κούσουλου ο οποίος του ζητήθηκε να παίξει και το έκανε. Όποτε τον χρειάστηκε η ομάδα ήταν εκεί. Είμαι χαρούμενος που τον βλέπω να δουλεύει σκληρά, έχει ποιότητα, είναι πολύ καλό παιδί δείχνει αφοσίωση και πραγματικά έδωσε πολύ μεγάλες βοήθειες στα τελευταία τρία παιχνίδια».

Το βίντεο: