Home TOP NEWS Δημητρίου: «Έχουμε καταθέσει τον φάκελλο στην Φίφα και στην Ουέφα»

Δημητρίου: «Έχουμε καταθέσει τον φάκελλο στην Φίφα και στην Ουέφα»


Ο εκπρόσωπος τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Ανδρέας Δημητρίου πριν από την έναρξη του αγώνα με την ΕΝΠ έκανε δηλώσεις στην τηλεόραση της Primetel στις οποίες μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και για το αν έχει αποστειλεί η έκθεση της ομάδας μας στην ΟΥΕΦΑ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

“Έχουμε αποστείλει χθες την έκθεση μας στην ΟΥΕΦΑ και την ΦΙΦΑ. Είναι μια έκθεση εμπεριστατωμένη και πολυσέλιδη. Καταγγέλλουμε την διαφθορά και την διαπλοκή στο Κυπριακό ποδόσφαιρο και ζητάμε από την ΟΥΕΦΑ και την ΦΙΦΑ να συμβάλουν για να μπορέσουμε να επιλύσουμε τα προβλήματα στο ποδόσφαιρο μας και να φέρουμε την εξυγίανση.

Εμείς δεν θέλουμε γκρεμίσουμε τα πάντα στο ποδόσφαιρο, θέλουμε να συνεργαστούμε με όλους όσους θέλουν να δημιουργήσουν ένα ποδόσφαιρο που θα το χαιρόμαστε και θα προσελκύει χιλιάδες κόσμο στα γήπεδα

Η έκθεση περιλαμβάνει στοιχεία, μαρτυρίες, γεγονότα που επιβεβαιώνουν ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα διαφθοράς στο ποδόσφαιρο μας. Είναι μια σοβαρή έκθεση και εμπεριστατωμένη”.

Για το αν παραδόθηκε ο φάκελος και στην Κυπριακή Αστυνομία: “Εμείς απ’ την αρχή είπαμε ότι θα απευθυνθούμε στην ΟΥΕΦΑ και την ΦΙΦΑ και εξηγήσαμε τους λόγους που ακόμη δεν έχουμε καταθέσει όλα αυτά στις Αρχές. Δεν νιώθουμε ακόμη ασφάλεια στο να το κάνουμε”.