Home TOP NEWS Είχε τα θέματα του ο… Ιταλός! (ΒΙΝΤΕΟ)

Είχε τα θέματα του ο… Ιταλός! (ΒΙΝΤΕΟ)


Το πρώτο παιχνίδι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με ξένους διαιτητές στο πρωτάθλημα, είναι γεγονός ότι δεν άφησε ικανοποιημένους τους ανθρώπους των «πράσινων» κι αυτό άφησαν να νοηθεί τόσο ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας μας, Ανδρέας Δημητρίου, όσο και ο προπονητής μας Χένινγκ Μπεργκ στις καθιερωμένες δηλώσεις τους μετά το τέλος του παιχνιδιού κόντρα στην ΑΕΛ στο Τσίρειο.

Ο Ιταλός ρέφερι Marco Di Bello είναι γεγονός ότι υπέπεσε σε κάποια λάθη τα οποία φαίνεται ότι εξόργισαν τον προπονητή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ο οποίος αξίζει να σημειωθεί δέχθηκε και την κίτρινη κάρτα στο 74ο λεπτό για διαμαρτυρίες.

Στο 16ο λεπτό ο Di Bello έκλεισε τα μάτια σε καθαρή παράβαση του Μεντόγεβιτς πάνω στον Ακιντόλα. Ο Νιγηριανός άσσος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μπήκε από πλάγια στην περιοχή με τον αμυντικό της ΑΕΛ σύμφωνα και με την διαφωτιστική επαναληπτική προβολή της Cytavision να δείχνει ότι τον βρίσκει από πίσω πάνω στα πόδια και λανθασμένα δεν έδειξε ο ρεφ την άσπρη βούλα.

Επίσης στο 67ο λεπτό ο Ράσο «γκρέμισε» τον Ακιντόλα ο οποίος έφευγε απειλητικά προς την εστία του Βοζίνια και μπορούμε να πούμε ότι Di Bello στην εν λόγω φάση θα μπορούσε να δείξει κάτι περισσότερο από την κίτρινη κάρτα καθώς το χτύπημα του αμυντικού της ΑΕΛ ήταν και αρκετά δυνατό και επίσης δεν είχε πρόθεση για να κόψει την μπάλα αλλά τον ποδοσφαιριστή.

Επίσης να σημειώσουμε ότι φωνές υπήρξαν και για το γκολ της ΑΕΛ με τον Χένινγκ Μπεργκ να θεωρεί ότι δεν θα έπρεπε να μετρήσει καθώς ο Μαίντεβατς που σκόραρε όταν πήγε η μπάλα σε αυτόν ήταν σε αντικανονική θέση.

Συμπερασματικά μπορούμε να πούμε ότι ο Ιταλός διαιτητής σε κάποια σημεία πήρε λανθασμένες αποφάσεις όπως για παράδειγμα η υπόδειξη επιθετικού φάουλ στον Ματ Ντάρμπισαϊρ, ενώ και στο πειθαρχικό κομμάτι θεωρούμε ότι θα έπρεπε να ήταν πιο αυστηρός αφού άφησε παίκτες μετά από δυνατά μαρκαρίσματα ατιμώρητους ή δεν έβγαλε το σωστό χρώμα κάρτας.